KAYMAKAM TAŞDAN, VATANDAŞLARLA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAYMAKAM TAŞDAN, VATANDAŞLARLA BULUŞTU


 

Mersin’in Bozyazı İlçe Kaymakamı Hayati Taşdan, vatandaşların ihtiyaçlarını, sorunlarını hep beraber değerlendirerek, kamu hizmetlerinin daha nitelikli, daha yoğun bir şekilde vatandaşa sorunsuz sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Taşdan, Bozyazı ilçesinde yaşayan vatandaşlarla buluşarak sorun ve isteklerini dinledi. Eğitim öğretim yılının başlaması nedeni ile öncelikli olarak bu konuya değinen Taşdan, "Okullarımızda geçen sene büyük bir dönüşüm yaptık. Okulların bir kısmı kapandı, bir kısmı taşındı, yer değiştirdi dolayısıyla sorunsuz bir eğitim ve öğretime devam edilmesi için geçen sene yoğun bir çaba harcadık. İnşallah bu sene bunun sonuçlarını daha sorunsuz bir şekilde meyvelerini toplayacağız" dedi.

"OKULLARIN ÇEVRESİNDE GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI"

Okulların çevresi ile alakalı ilgili güvenlik tedbirlerini sürekli aldıklarını ve almaya devam edeceklerini, muhtarlardan, okul aile birlikleri başkanlarından bu konu ile ilgili bazı talepleri olduğunu kaydeden Taşdan, "Okul etrafındaki esnafımızdan da aynı şekilde taleplerimiz var. Malumunuz alkol, sigara gibi maddelerin satışı zaten 18 yaşından küçüklere yasak. Dolayısıyla okul çevresindeki esnafımızın mutlaka bunlara dikkat etmesi gerekir. Böyle bir alış verişe onların müsaade etmemesi lazım. Bizimde muhtarlardan, velilerimizden yapılan kontrollere denetimlere gönüllü birer fahri kontrolör olarak destek vermelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"TRAFİKLE İLGİLİ YOĞUN ÇALIŞMALAR VAR"

Kolluk kuvvetlerinin özellikle trafik konusu ile alakalı, ilçenin huzur güvenliği açısından yoğun çalışmalar içerisinde olduğunu vurgulayan Taşdan, "Yol uygulamaları var. Bu konularda da vatandaşların yardımcı olmasını bekliyoruz. Bir ülkede trafik düzenine baktığımız zaman aslında o ülke hakkında bir fikir sahibi oluyoruz. Dolayısıyla toplumun rahatsız olduğu hususlarda bana ne dememeliyiz, kolluk kuvvetlerine yardımcı olmalıyız. İlçemizin yaşanabilir ilçe olması, örnek bir ilçe olması için elimizden geleni hep birlikte yapmaya gayret etmeliyiz. Sivil toplum kuruluşlarına da buradan seslenmek istiyorum. Bir takım yapmak istedikleri projeler var ise özellikle hibe projelerinde biz Bozyazı Kaymakamlığı olarak mümkün olan, makul olan yasal çerçevedeki tüm projelere ortak oluruz, paydaş oluruz, destek oluruz. Bu konunun özellikle altını çizmek istiyorum. İlçemize kazandırılacak olan her kuruşta bizim katkımız olursa mutlu oluruz" şeklinde konuştu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA