MARATON PARKURLARI BELİRLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MARATON PARKURLARI BELİRLENDİ


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Mersin Maratonu’nun hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, parkurlar belirlendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Mersin Maratonu’nun parkurlarının belirlendiği bildirildi. ‘Engelleri Aşmak İçin Mersin’e Koş Mersin’de Koş' sloganıyla 16 Aralık tarihinde koşulacak olan Uluslararası Mersin Maratonu için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Maratonun parkurları Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği ve Türkiye Atletizm Federasyonu’nda görevli üç yetkilinin 3 gün süren çalışmaları sonucunda belirlendi. 42 km, 15 km ve 5 km (halk koşusu) koşulacak olan parkurların belirlenmesinden sonra çivi çakma töreni yapıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Özgür Sanal, Genel Sekreter Yardımcıları Hasan Gökbel ve Mustafa Kemal Çokakoğlu’nun da katıldığı törende parkurların başlangıç ve bitiş noktalarına çivi çakıldı. Dünyada 56’ncı, Avrupa’da ilk 5 sırada yer alarak önemli maratonları listesine giren ve son olarak Bronz Label Kategorisine yükselerek başarısına başarı katan Uluslararası Mersin Maratonu’na bu yıl 100 bin kişinin katılım göstermesinin bekleniyor.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA