BAŞKAN TUNA, TEŞKİLAT GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN TUNA, TEŞKİLAT GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR


 

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Ziyaretlerin ardından tapılan açıklamaya göre, Başkan Tuna’nın MHP Bozyazı İlçe Başkanlığı, Ülkü Ocakları Bozyazı İlçe Başkanlığı, Bozyazı Belediyesi, MHP Anamur İlçe Teşkilatı, Anamur Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı ve MHP Aydıncık İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında yoğun kalabalık tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Tuna, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ndeki bayrağı düşürmemek adına sonuna kadar mücadele edeceklerini ve çalışacaklarını söyledi.

24 yıllık siyasi geçmişinden ve 15 yıllık Toroslar Belediye Başkanlığı sürecinde yaptığı hizmetlerden kısa kısa bahseden Başkan Tuna, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde kentin sorunlarını çözecek projelere imza atacaklarını vurguladı.
Siyasi hayatı boyunca hep insan kazanma yolunu izlediğini kaydeden Başkan Tuna ancak Türk Milleti’nin değerlerine kast edecek her türlü hareketinde karşısında durduklarını ifade etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tevdi ettiği görevi layıkıyla yerine getirmek için tüm teşkilatlarla daha fazla bir mesai harcayacaklarını dile getiren MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’nde Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden kazanacaklarını belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA