BÜYÜKŞEHİR YÖNETİCİLERİNDEN EMPATİ ETKİNLİĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR YÖNETİCİLERİNDEN EMPATİ ETKİNLİĞİ


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen empati günleri kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu, satış personeli ile empati kurabilmek adına Kuruçeşme ekmek büfesinde ekmek satışı yaptı.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, düzenlenen empati etkinliğinde Çokakoğlu satış personeli Gülcan Yürekli’nin yerine geçerek bir süre ekmek satışı yaptı. Önlüğünü giyip, eldiven ve bone takarak vatandaşlara ekmek satışı yapan Çokakoğlu, satış esnasında vatandaşlarla sohbette etti. Vatandaşların Mersin Büyükşehir Belediyesi Ekmek Fabrikası’nda üretilen ekmeklerden memnun olup olmadığını da soran Çokakoğlu vatandaşın nabzını tuttu. Satış esnasında oldukça güzel tepkiler alan Genel Sekreter Yardımcısı Çokakoğlu, empati etkinliği sayesinde kendisini personelin yerine koyarak, satış yapmanın zor yanlarını anladı.

ÇOKAKOĞLU, “BENİM İÇİN ÇOK DEĞİŞİK BİR DENEYİM VE TECRÜBE OLDU”
Empati etkinliği sırasında satış yaparak vatandaşlara yetişmeye çalışan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu etkinliğin kendisi için farklı bir deneyim olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediyesi yöneticilerinden olarak verdiğimiz hizmetlerden birisini yakından yaşamak çok güzel bir duygu. Vatandaşlarımıza ekmek satışı yaptık. Oldukça güzel bir duyguydu çünkü Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli hizmetlerinden birisi ekmek üretimi. Tüm vatandaşlarımızın özelliklede dar gelirli vatandaşlarımızın rahat ulaşabileceği ve tüketebileceği bir ekmek üretmek bizim için önemli bir konuydu. Ekmek fabrikamızı yeniden hizmete açtık ve günlük 40 bine yakın ekmek üretimi yapıyoruz. Şu anda bende Kuruçeşme’de en yoğun büfemizde satış yaptım. Benim için çok değişik bir deneyim ve tecrübe oldu. Paranın üstünü hesaplama kısmı biraz zordu. Çünkü vatandaşlar hemen alıp gitmek istiyorlar. Ama güzel bir deneyimdi” dedi.

“SİZ VATANDAŞA BİR ADIM GİDERSENİZ, VATANDAŞ SİZE ON ADIM GELİR”
Kalite standartlarını artırmak adına bir dizi faaliyet gerçekleştirdiklerini ve empati etkinliklerinin bu faaliyetlerden bir tanesi olduğunu ifade ederek sözlerine devam eden Çokakoğlu, “Bizim kalite standardına yönelik faaliyetlerimizden bir tanesi de yöneticilerin empati kurarak bizzat hizmetlerin içinde yer alması, personeli ile iletişim halinde olması. Başkanımızdan başlayarak yönetici kadromuzda bulunan arkadaşlarımız bu etkinliği sürdürecek. Bende burada satış yaparken özellikle vatandaşlarımıza ekmeklerimizden memnun olup olmadıklarını sordum. Vatandaşların tamamına yakını çok içtenlikle memnun olduklarını ifade ettiler. Özellikle ekmeğin tadından ve fiyatından memnun olduklarını söylediler. Bizim vatandaşımız kadir kıymet bilen insanlar. Siz vatandaşa bir adım giderseniz, vatandaş size on adım gelir.   Siz onlar için bir ekmek üretirsiniz onlar sizden dualarını ve teşekkürlerini esirgemezler” diye belirtti.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA