VARAN’DAN SERT SÖZLER: “YARGI ÖNÜNDE HERKES HESAP VERECEK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VARAN’DAN SERT SÖZLER: “YARGI ÖNÜNDE HERKES HESAP VERECEK”


 

Mersin İdmanyurdu Başkan Vekili Şevket Varan, önemli açıklamalarda bulundu. Belediyelerden henüz bir destek alamadıklarını belirten Varan, Ali Kahramanlı yönetimine yüklendi.

ALİ ŞANLI

Mersin İdmanyurdu Başkan Vekili Varan, kulübün resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama yaptı. 3 ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nden 1 TL bile destek alamadıklarını dile getiren Varan, Düşenin dostu olmaz lafını şu anda iliklerine kadar yaşıyoruz. Maalesef bazı söz veren firma ve şahıslar da sözlerinde durmayınca kendi imkanlarımızla takımımızı ayakta tutuyoruz. Takıma maddi destek sağlamak adına çalışmalarımız devam etmekte. Lakin şu kötü şartlarda bile hiç bir oyuncumuzu mağdur etmedik ; söz verdiğimiz şeyleri yerine getirdik” dedi.
ALİ KAHRAMANLI’YA SERT ELEŞTİRİLER
Puan silme konusuna da değinen Başkan Vekili Varan, “Halen dedikodular ve algılar devam etmekte. Biz puan topladıkça ‘Bunların puanı silinecek zaten’ lafıyla al alaşağı edilmeye çalışılıyoruz. Bir kez daha söylüyorum; bu puanlar geçen sene silinmiş ama ne hikmetse alacaklılar itiraz etmiş, lig bittikten sonra düştünüz diyerek federasyona yazı yazmışlar. Federasyondaki zati muhteremler de tıpkı 2 tane üst üste lig düşürülme uygulamada tereddüt etmedikleri gibi, puan silmede de tereddüt etmemişlerdir. Her zaman söylediğim gibi bu kulübün üstüne ölü toprak atılmak istenmektedir. Nedeni açık ve net şekilde zamanında yapılan pislikler, yanlış sözleşmeler, alacak hikayesiyle icra yoluyla kulübün içini boşaltmalar ve hukuksuz işlerdir. Biz bu konuda çalışıyoruz. Yargı önünde herkes hesap verecek. Biz 5'er 10 bin destek için bile söz verip tutmayan insanlarla uğraşırken bile öteki tarafta halen icra yoluyla kulüpten para alan eski yöneticilerimiz var. Örnek verecek olursak Salih Baysal. Ali Kahramanlı zamanı Kahramanlı’nın yönetime aldığı bu yönetici ile menajerlik sözleşmesi yapılmış; o dönem hem maaş hem prim ödenmiş ayrıldıktan sonra Salih Bey kulübü icraya vermiş ve daha 3 4 ay önce icra yoluyla 200 bin TL'ye yakın bir parayı icra dairesinde blokede tutulan kulübümüzün parasından tahsil etmiştir. Ali Kahramanlı sadece kendisi değil, yakınındaki herkesi bu kulüp üzerinden beslemiştir. Biz dersimize iyi çalışıyoruz. Herkesin yaptığı bütün usulsüzlükleri biliyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA