“VEFASIZLAR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“VEFASIZLAR”


 

MHP Genel Merkez’i tarafından Büyükşehir’e aday gösterilmeyen Başkan Kocamaz, hakkında çıkan “Yolsuzluk dosyaları var o yüzden aday gösterilmedi” söylentilerine sosyal medya üzerinden sert yanıt verdi.

Haber Merkezi

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, hakkında çıkan iddialara sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile yanıt verdi. Aday gösterilmemesinin ardından sık sık açıklamalarda bulunan Başkan Kocamaz, son günlerde şahsına yönelik saldırıların başladığını söyledi.

“SALDIRILAR KENDİ CAMİAMIZDAN”
Şahsına yönelik saldırıların en fazla mensubu olduğu camiadan geldiğini belirten Başkan Kocamaz, “Neymiş Burhanettin Kocamaz’la ilgili bir dünya soruşturma dosyası varmışta onun için aday yapılmamış! Herhangi bir şekilde aday olmayı denerse Belediyeye Müfettiş ordusu gönderilecekmiş! Burhanettin Kocamaz onun için sessiz kalıyormuş! Beyler yazık! Bu yaptığınız ne Hakk'a, ne hukuka, ne dine, ne imana ne de vicdana sığar! Daha düne kadar tüm Türkiye’de Burhanettin Kocamaz ’ın yaptıklarıyla, Milliyetçi ve üretken Belediyecilik örneğini sergilediği için övünen, sen bizim yüz akımız, sen bizim gururumuzsun diyen sizler değil miydiniz! Şimdi ne oldu da bir an da saf değiştirip Kocamaz’a karşı oldunuz ve hiç Allah’tan korkmadan, kuldan utanmadan bu tür yalan, dolan ve iftiralarla insanların kafasını karıştırıyorsunuz?  Bu ayıp değil mi? Bu günah değil mi? Bu vefasızlık değil mi? ‘Vefasızlık imansızlıktır’ diyen sizler değil miydiniz? Peki ne değişti? Burhanettin Kocamaz ne yapmış? Burhanettin Kocamaz vatan haini mi? Burhanettin Kocamaz yüz kızartıcı bir suç mu işlemiş!
Burhanettin Kocamaz; Ömrü boyunca eşini, çocuklarını, ailesini ve özel hayatını ihmal ederek vatana, millete, bayrağa, devlete sadakatten ve hizmetten başka ne yapmış!” dedi. 
Başkan Kocamaz’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamanın altına yüzlerce destek mesajı geldi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA