SEYİR TERASI YAPIM İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEYİR TERASI YAPIM İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ


 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, kale eteğine yapılacak 3200 m2’lik Seyir Terası Projesinin Yapım İhalesinin gerçekleştirildiğini açıkladı.

Silifke Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre,  3200 m2’lik Seyir Terası Projesinin Yapım İhalesi gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke halkının hoşça vakit geçirebileceği, şehir manzarasına hâkim bir alanda ve içerisinde kafeteryalar, çocuk oyun alanları ve seyir mekânlarının bulunacağı güzel bir çalışma başlattıklarını kaydetti.

“PROJE YAPIM İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ”
Silifke Belediyesi olarak ilçenin tüm mahallelerine eşit hizmet götürmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Turgut, "Köyden mahalleye dönüşen tüm yerleşim alanlarımızda sosyal alanlar oluşturmak için çalışıyoruz. Birçok kırsal ve merkez mahallelerimize sosyal alanlar kazandırdık. Bu çalışmalarımız her geçen gün artarak devam ediyor. Bir taraftan yeni parkları hizmete açarken, diğer taraftan da mahallelerimizde ihtiyaç duyulan hizmetleri bir bir yerine getirmeye gayret gösteriyoruz.
Bunlardan biride kale eteğindeki belediyemize ait 3200 m2’lik alana seyir terası yapma projesi. Kent sakinlerimizin merakla beklediği ve yoğun bir talepte bulunduğu seyir terası çalışmalarımıza başladık. Kentimize hâkim bir noktaya yapılacak olan bu teras sayesinde Pazarkaşı Mahallemizin tanınması, gelişip ve kalkınması da sağlanacak. Aynı zamanda ilçemizin sahip olduğu tarihi ve doğal güzellikleri turizme kazandırmaya devam etmiş olacağız. Türkiye'de sayılı seyir teraslarından biri olacak ve özellikle bölgemizde bir ilk olacak olan bu projenin çalışmalarına başlandı. Teknik personellerimiz çalışmalarını tamamladıktan sonra yapım aşamasına geçilecek. Silifke’mizin ve Göksu Nehrimizin eşsiz doğa güzelliğini görmeyen ve bilmeyen kalmayacak. Ailenizle birlikte hafta sonlarını geçirebileceğiniz, çaylarınızı yudumlayacağınız güzel bir mekân haline gelecek. Temiz havası ve sakinliğiyle halkımızın tercih edeceği ender mekânlardan biri olacak. Silifke’mize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA