PERİLERİN SAĞLIĞI MEDİCAL PARK’A EMANET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLERİN SAĞLIĞI MEDİCAL PARK’A EMANET


 

Kadınlar Basketbol Süper Ligi temsilcilerinden Çukurova Basketbol’un sağlık sponsoru, VM Medical Park Mersin Hastanesi oldu.

VM Medical Park Mersin Hastanesi ile Çukurova Basketbol Kulübü arasında bir yıllık sağlık sponsorluğu anlaşması yapıldı. Çukurova Basketbol Kulübü Takım Koordinatörü Mustafa Onur Çadırcı ve VM Medical Park Mersin Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Egin bir araya gelerek, anlaşmayı imzaladı.  Bu önemli işbirliği ile ilgili olarak Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Egin, anlaşmanın kente ve spor camiasına hayırlı olmasını dileyerek, şunları kaydetti: “Türk basketbolu dünyada yükselen bir değer ve biz de bu sürece katkıda bulunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Mersin’in gururu olan Çukurova Basketbol ile işbirliği bizim için gerçekten gurur verici. Kente katma değer katan iki değer bir araya geldi. Gönül arzu eder ki, hiçbir sporcumuzun başına bir şey gelmesin, ancak olası bir sağlık sorununda da her biri alanında uzman hekimleri, tecrübeli sağlık profesyonelleri, güçlü teknik alt yapımız ile buradayız. Kulübümüze 2018-2019 sezonunda başarılar diliyoruz.”

Çukurova Basketbol Kulübü Takım Koordinatörü Mustafa Onur Çadırcı da VM Medical Park Mersin Hastanesi’nin takımlarına destek vermesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. 

PERİLERİN İLK SAĞLIK KONTROLÜ YAPILDI
Yeni sezonda ülkemizi FIBA Kadınlar EuroLeague'de temsil edebilmek için 8 Ekim’de ön eleme maçına çıkacak olan Çukurova Basketbol Takımı, VM Medical Park Mersin Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.
Detaylı kan tetkikleri yapılan takım oyuncuları, iç hastalıkları, kardiyoloji, ortopedi bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri EKG ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA