ÇOCUKLARA İŞ GÜVENLİĞİ ANLATILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇOCUKLARA İŞ GÜVENLİĞİ ANLATILDI


 

Mersin Kızkalesi Rotary Kulübü ile İSG – Sen işbirliğinde gerçekleştirilen eğitim çalışmasında ilkokul öğrencilerine iş güvenliği ve deprem yangın gibi olaylardan korunma yolları anlatıldı.

Mehmet Nabi Batuk

Mersin Kızkalesi Rotary Kulübü ile İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışanları Sendikası’nın (İSG SEN) işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere iş güvenliği kültürü oluşturmak amacıyla öğrencilere yönelik seminer çalışması yapıldı. Akdeniz İlçesi’nde yer alan İleri Ortaokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkilnliğe Uluslararası Rotary 2430’uncu Bölge Guvernörü Altan Arslan, İSG SEN Genel Başkanı İrfan Sayar ile Genel Sekreter Onur Tura, Akdeniz Kızkalesi Rotary Kulübü Başkanı Kadir Kesim, İleri Ortaokulu Müdürü Sema Sülün, Rotary gönüllüleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İSG Sen Genel Başkanı İrfan Sayar tarafından gerçekleştirilen eğitimde öğrencilere iş güvenliğinin önemi ve iş kazalarının önüne geçebilmek için alınacak tedbirler anlatıldı. Ayrıca sunumun bir bölümünde iş güvenliği ve alınacak tedbirlerle ilgili hazırlanan çizgi film gösterimi de yapılırken, öğrencilerin konuyu rahatça kavraması sağlandı. Eğitimde ayrı 112 acil durum hattı, yangında ve depremde neler yapmaları gerektiği uygulamalı olarak anlatıldı. Etkinliğin sonunda İSG SEN Genel Başkanı İrfan Sayar ile Genel Sekreter Onur Tura’a  katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edilirken, Öğrencilere ise iş güvenliği konularında hazırlanan kitap dağıtımı gerçekleştirildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA