BELEDİYE PERSONELİ ADINI GUİNNESS’E YAZDIRDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BELEDİYE PERSONELİ ADINI GUİNNESS’E YAZDIRDI


 

Tarsus Belediye personeli, bir dakikada tek ayakla 252 kez ip atlayarak dünya rekoru kırdı. Belediye’nin makina ikmal bölümünde çalışan Ali Polat, tek ayakla bir dakikada 252 kez zıplayıp, dünya rekoru kırarak Guinness Rekorlar Kitabına adına yazdırdı.

Guinness rekorunu kırmak için azimle çalışan Ali Polat,  Tarsus Belediyesi’nde Atölye bölümünde çalıştığını söyledi.

Guinness Rekorları kitabına girdiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Ali Polat, ‘’Tarsus Belediyesi’nde çalışıyorum. İp merakı çocukluğumdan beridir var. Çocukluğumdan beridir atlarım ama bazen değişik sporlarla da ilgilendiğim için ara sıra ara vermek zorunda kalıyorduk. Sonra ileriki zamanlarda Guinness’te gözüme çarptı. Baya bir yarışmalar oluyordu. Baktım oradaki yarışanlardan iyiyim. Rakipler benim atladığım kadar atlayamıyor. Sonra o işe kalkıştık. Başarılı oldu. İyi oldu. Rakipleri hep geçtik. Guinness bizden geçen sene 250 tane istedi, biz 230 tane yapabiliyorduk. O zaman bile bana yetişen yoktu ama Guinness’in koyduğu bir sınır vardı. Onu aşmak için bir senedir uğraşıyoruz. Bu konuda Tarsus Belediyesi çok destek oldu. Bu sene başardık. Guinness 250 istiyordu. Bizde bir dakikada tek ayak iple atlayarak 252 adet yapıp videosunu Guinness’e gönderdik. Onaylandı, mutluyum. Guinness bizden tek ayak 250 adet istemişti biz sınırı geçtik. 252 yaptık ve şu anda bize en yakın 220 atlayan var dünyada, en yakın rakibimize 32 tane fark atmış durumdayız şu an” dedi. Ali Polat, 1 dakikada tek ayakla atladığı 252 atlamayla Guinness Rekorlar kitabına geçen Türk oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA