AKDENİZ BELEDİYESİ, ŞEHİTLERİN HATIRASINI YAŞATIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ BELEDİYESİ, ŞEHİTLERİN HATIRASINI YAŞATIYOR


 

Akdeniz Belediyesi, yeni yapılan parklara Şehitlerin ismini vererek onların adını ve hatırasını yaşatıyor.

Akdeniz Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, belediye terör örgütleriyle çıkan çatışmalarda Şehit olan kahraman askerlerin isimlerini, yeni yaptığı veya baştan sona yenilediği parklara vererek, onların isimlerini ve anılarını yaşatmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, daha önce Puğkaracadağ ve Huzurkent mahallelerinde yapılan 2 yeni parka, Şehit Uzman Çavuş Mustafa Sarı ile Şehit Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş’in isimlerini veren Akdeniz Belediyesi, yeni yapılan 2 yeni parka daha terörle mücadelede toprağa düşen Şehit askerlerin ismini verdi. 
CİVANYAYLAĞI VE KARADUVAR PARKLARI, ŞEHİTLERİN İSMİNİ TAŞIYACAK
Şırnak'ta 2016 yılında Şehit düşen Mersinli Er, Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker'in adı, Civanyaylağı Mahallesi’nde yeni yapılan parka verildi. Parkta, Şehidin ailesi tarafından bir de çeşme de yaptırıldı. Yapımı tamamlanan parka; halı saha, kamelyalar, banklar, oyun grupları ve spor aletleri, aydınlatma direkleri yerleştirildi. Yine Akdeniz Belediyesi tarafından, Karaduvar Mahallesi’nde de yeni baştan yapılan bir parka, 2016 yılında Mardin’in Ömerli ilçesinde kaza kurşunu sonucu Şehit olarak toprağa düşen Jandarma Er Kemal Karaaslan’ın adı verildi. Şehit Er Kemal Karaaslan, ailesiyle birlikte, adının verildiği parkın bulunduğu Karaduvar Mahallesi’nde yaşıyordu. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA