TALAY ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TALAY ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adaylığını açıklayan CHP’li İstemihan Talay, herkese eşit hizmet götüreceğiz mesajı verdi.

SONER AYDIN

Mersin’de 18, 19 ve 20. Dönem CHP Milletvekilliği yapan Kültür Eski Bakanı İstimihan Talay, il binası önünde gerçekleştirdiği basın toplantısı ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen, Ali Mahir Başarır ve Cengiz Gökçel ile il-ilçe yöneticilerinin katıldığı aday adaylığı açıklamasına çok sayıda partilinin katılması dikkat çekti. Partililer toplantının yapıldığı alana sığmazken, sık sık alkışlarla Talay’a destek verdiler. Konuşmasında, kentin doğal, kültürel ve ekonomik zenginliklerine vurgu yapan Talay, herkese eşit mesafede olacaklarını söyleyerek, “Sevgi dolu, demokratik ve adaletli yönetim anlayışı sergileyeceğiz” dedi. 

“MERSİN BARIŞ, HOŞGÖRÜ KENTİDİR”
Mersin’in barış ve hoşgörü kenti olduğunu dile getiren Talay, “Mersin insanların huzur içinde yaşadığı bir kenttir. Mersin’de insanlar ayrım görmeden eşit hizmet alacak. Bu bizim idealimizdir. Bunu adaletli bir yönetim olarak süsleyeceğiz. Gençlerin, kadınların, emeklilerin, işinsanlarının önünü açacağız. Bizde insan ayrımı yoktur, bizde parti ayrımı yoktur” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA