“TORUNLARIMIZA İŞ GEREK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“TORUNLARIMIZA İŞ GEREK”


 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanı Kemal Cındız, kent protokolünün kendilerine gerçekleştirdiği ziyarette iş çağrısı yaptı. Özellikle gazi torunlarının askeri ve polis okullarına girişinde bazı kolaylıklar sağlanmasını talep etti.

Mehmet Nabi Batuk

Mersin’de 19 Eylül Gaziler Günü kutlamaları kapsamında kent protokolü üyeleri Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi’ni ziyaret etti. Mersin Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kerim Tufan, AKP Mersin Milletvekili Hacı Özkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna katıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları onuruna durulan 1 dakikalık saygı duruşu ve hemen akabinde okunan İstiklal Marşı ile başlayan buluşmada daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanı Kemal Cındız, kent protokolüne seslendi. Günümüzde gazilerin ve ailelerinin yaşadıkları en büyük sıkıntının işsizlik olduğunu söyleyen Cındız, gazi torunlarının askeri ve polis okullarına giriş işlemlerinde kolaylık sağlanmasını istedi.

“GAZİLER TORUNLARINA İŞ İSTİYORLAR”

Gazilere ve ailelerine verilen kamu desteği nedeniyle çok memnun olduklarını ifade eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanı Kemal Cındız, yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Gazilerin ve ailelerinin yaşadıkları en büyük sorunun işsizlik olduğuna dikkat çeken Cındız, Mersin Valisi Ali İhsan Su’ya çağrıda bulunarak gazi torunlarına iş istedi. Cındız, “Gaziler eskiden çocuklarına iş istiyorlardı ama şimdi torunlarına iş istiyorlar. Şimdi bu konularla ilgili olarak askeri ve polis okullarına girmede sık sık sizleri de rahatsız ediyoruz. Bu konuda gazi torunlarına da yardımcı olunursa çok iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü gazilerimiz bu vatan ve millet için canını feda etmeye her daim hazır olan insanlardır. 15 Temmuz’da burada alanda toplandığımızda bir gazimiz şöyle demişti: ‘Biz silahlarımızı bıraktık ama savaşımızı hiçbir zaman bırakmadık. Biz bir Cumhuriyeti ve Türkiye’yi hiç kimseye yedirmeyiz. Bu alçakların içerimizde yer yoktur.’ O konuşması tüm gazi arkadaşlarımızın hoşuna gitmişti herkes gururlanmıştı.”



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA