FATURA BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FATURA BELLİ OLDU


 

Sezon başında Hamit İzol tarafından alınan Yenişehirspor isim değişikliğine giderek İdman Yurdu 1925 olmuştu. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ancak ilk 2 hafta da sadece 1 puan alan takımda, ilginç gelişmelere yaşandı.

ALİ ŞANLI

İdmanyurdu 1925'te kötü gidişin faturası 5 oyuncu ve 1 takım menajerine kesildi. Sezon başında alınan Fuat Onur,Mehmet Uzun, Okan Destegül, Batuhan ve Garip ile yollar ayrıldı. Takımın menajeri Orhan Altay ile de yol ayrımına gidildi. Yaşanan bu gelişmenin ardından yönetim ve teknik ekip zaman kaybetmeden oyuncu arayışına girdi. İlk olarak Kilispor’dan Fatih Kirpi ile anlaşma sağlandı. Kulüpten alınan bilgiye göre en az 2 oyuncunun daha takım kadrosuna alınacağı öğrenildi. Kulüpten yapılan açıklamada ise “Hocamız Mehmet Nacir’in arkasındayız, ilk 2 haftada istemediğimiz sonuçları aldık ama en kısa sürede toparlanarak hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyoruz. Sezon başı aldığımız oyunculardan performansı düşük arkadaşlarımızla yol ayrımına gittik, hepsine vermiş oldukları mücadele için teşekkür ediyoruz, bizden ayrılan arkadaşların yolu açık olsun” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA