İYİ PARTİ SOKAĞA İNİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ SOKAĞA İNİYOR


 

Genel Merkez tarafından yeniden İYİ Parti İl Başkanlığına atanan Servet Koca, 17-19 Eylül tarihleri arasında Mersin’de saha çalışması yapacaklarını söyledi.

SONER AYDIN

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in isteği üzerine istifa eden 81 il yönetiminden 54’ünün yerine atama yapıldı. Mersin’de de görevinden istifa eden eski başkan Servet Koca ise yeniden bu göreve getirildi. Yeniden göreve gelmesinin ardından partililerle durum değerlendirmesi yapan İl Başkanı Koca, atamalar ve yaklaşan genel seçimler öncesi basın açıklaması gerçekleştirdi.

“DAHA DİNAMİK GELİYORUZ”

“Daha yeni başlıyoruz” sloganı ile il ve ilçe teşkilatlarının yeniden yapılandırılması amacıyla 81 İl Yöneticilerinin istifalarını verdiğini anımsatan Koca, “Bugün burada sizlerle buluşma sebebimiz Genel Merkezimizin yaptığı atama kararıdır. İYİ Parti Mersin İl Başkanı olarak 14 Eylül 2018 itibarı ile İYİ Parti Mersin İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Bu yeni dönem ile birlikte, daha güçlü, daha kurumsal ve daha dinamik yapımızla yerel seçimler için çalışmalara başlıyor ve sahalara iniyoruz Ne istediğini bilen, kimseden korkmayan önce T.C. Devleti'nin şu an kaybedilmiş geçmişteki kazanımlarım geri getirmeye ve Devleti yönetmeye talip olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin başlatmış olduğu yolculukta; korkmadan, cesurca, bulunduğu durumdan vazife çıkararak, yapacaklarımızın bilinciyle bugünlere geldik. Mersin II Başkanlığı olarak çok kısa sürede il ve ilçe teşkilatlarımızı tamamladık. İl ve ilçe kongrelerini gerçekleştirilerek saha çalışmalarını gerçekleştirdik. Baskın seçim olarak adlandırılan 24 Haziran seçim tarihinin ilan edilmesiyle çalışmalarımıza son hızla devam ettik. Seçim sonucunda Mersin olarak iki milletvekili çıkardık. Bizim bu cesaretimiz, bir araya gelişimiz, yapılmaz, yapılamaz denilenleri yapmamız, gerçekleştirmemiz, vatandaşlarımızın teveccühü ile Meclis'te milletimizi ve partimizi temsil etmemiz büyük bir başarıdır. Gelişen durumlar çerçevesinde Partimizi yeniden yapılandırmak, Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde daha dinamik, daha güçlü bir İYİ Parti olarak sahada olmak adına 12 Ağustos 2018 tarihinde ikinci kurultayımızı gerçekleştirdik. Partimizin Genel Başkanı, yılmaz, yorulmaz, çalışkan liderimiz Sayın Meral Akşener hanımefendi yeniden Genel Başkanımız olarak seçildi” dedi.

“TÜRKİYE’DEKİ İLLERİ İLÇELERİ TEK TEK GEZECEĞİZ”

17 Eylül itibarıyla Genel Merkezin belirlediği komisyonların Türkiye'deki bütün illeri, ilçeleri tek tek ziyaret edeceğini kaydeden Koca, “Yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarımız iddialı bir şekilde sürmektedir. Alacağımız birçok il ve ilçe belediye başkanlıklarıyla, İYİ Parti'nin farkını, vizyonunu, çalışma arzusunu ve adaletini kamuoyuna göstermek istiyoruz.  Gelinen bu zamana kadar burada bulunan her bir bireyin emeği katkısı ve alın teri var. Tüm dava arkadaşlarımızın varlıkları ve destekleriyle iyi işler başaracağımıza inanıyorum. Ailesinden, işinden, eşinden, dostlarından uzak maddi manevi çaba sarf ederek harcanan her turlu emek ve çalışma ar için dava arkadaşlarıma, geçmiş dönem İl Başkanlarımıza İyi Parti Mersin il Başkanı olarak teşekkürlerim, sunarım. İYi adalettir. İYİ kararlılıktır. İYİ umuttur. İYİ gelecektir. İYİ bilgidir. İYİ zenginliktir. İYİ cesarettir. İYİ medeniyet demektir ve bu yolun taşların, sadece cesurlar döşer” diye konuştu.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA