TUNA, SEÇİM ZİYARETLERİNE BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TUNA, SEÇİM ZİYARETLERİNE BAŞLADI


 

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, siyasi gelişmelerle ilgili istişarede bulunmak üzere MHP Mersin İl ve İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından yapılan açıklamaya göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdiriyle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen Başkan Hamit Tuna, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey ile birlikte siyasette yol yürümekten büyük şeref duyuyorum” dedi. MHP Mersin İl Teşkilatı, İl Kadın Kolları, Ülkü Ocakları Mersin İl Teşkilatı, Akdeniz, Toroslar ve Mezitli İlçe Teşkilatları ile Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Başkanlığı ve Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV ) Mersin Şubesine ziyaretlerde bulunan Başkan Hamit Tuna’yı partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi ve sevgiyle karşıladı. MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, ilk olarak MHP Mersin İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve yönetimiyle bir araya geldi. Sohbet havasında geçen ziyaret esnasında söz alan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Başkan Hamit Tuna’yı tebrik ederek; “MHP’nin bayrağı taş binaya dikildi. Bunda emeği geçen, 25 yıllık hayatını bu davada Belediye Başkanı olarak sürdürmüş Burhanettin Kocamaz Başkanımıza da teşekkür ediyoruz.15 yıllık belediye tecrübesini artık Büyükşehirde yansıtacak olan Hamit Tuna başkanımızın da Allah yolunu bahtını açık etsin” dedi.

“SİYASET HALAY GİBİDİR TEK BAŞINA YAPILMAZ”

Daha sonra konuşan Başkan Hamit Tuna, katılımlarından dolayı tüm partililere ve hemşehrilerine teşekkür ederek; “Yılladır siyasetin içerisindeyim. Bugüne kadar duruşumuzdan ve davamızdan asla taviz vermedik. Büyükşehir noktasında doğru işler yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz Bey ile birlikte yapılan projelerin devamı noktasında fikirlerimizi ortaya koymak suretiyle bir yönetişim anlayışı içerisinde çalışacağız. Ben yaptım oldu mantığı ile değil birlikte karar vermek suretiyle inşallah bu süreci doğru yöneteceğiz” dedi.

Siyaseti bir halaya benzeten Başkan Tuna; “Ben her zaman söylüyorum. Siyaset bir halay gibidir. Tek başına olmaz. Halayın başında Genel Başkanımız, yanında divanı, milletvekilleri, İl ve İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, Kadın Kollarımız vardır. Başta Genel Başkanımız olmak üzere onun söylediklerini kendimize hep ışık tutacağız. Teşkilat Başkanlarımız da hakikatten seçimin yükünü taşıyan en özellikli ve önemli noktalarımızdır. Her seçimde ifade ederim Kadın Kollarımızın varlığı da çok önemlidir. Toroslarımızda üç dönem açık ara birinci oluyorsak kadınlarımızın da çok önemli katkıları ve emekleri vardır. Allah hepsinden razı olsun. Hepimize çok büyük yük düşüyor. Ama şuna da dikkat edelim. Fitneye ve fesata zemin oluşturmayalım. Polemiğe girmeyelim. Çünkü siyaset sonuç alma sanatıdır. Gençlik yıllarımdan beri MHP’nin çatısı altında siyaset yapmaktan gurur duyuyoruz. Bugüne kadar siyaset yaşamımızda ve belediyecilik noktasında çok başarılı işler yaptık. İnşallah bu dönemde de Zeynel Başkanımızın himayelerinde, Teşkilat kademelerimizin bir bütün olduğu ve halayımızın en düzgün çekildiği bir seçimimiz olur Gönlümüz güzel, yüreğimiz temiz. Gazamız mübarek olsun” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA