OKULLARA YÖNELİK ÖNLEMLER ARTTIRILACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OKULLARA YÖNELİK ÖNLEMLER ARTTIRILACAK


 

Bugün itibariyle başlayacak olan 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın Güvenlik Toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Hasan Basri Uçar ve İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın yanı sıra il müdürleri, okul aile birliği temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarından yetkililer katıldı. Toplantıda yaptığı konuşmada, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının öğrencilere, velilere ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni eden Vali Ali İhsan Su, yeni eğitim ve öğretim yılının daha güvenli, huzurlu ve başarılı geçmesi için gerekli tedbirlerin alındığını ve bu tedbirlerin yıl boyunca devam edeceğini ifade etti.

Konuşmasının devamında çocukların güvenli bir ortamda seyahat etmelerini sağlamak üzere okul servis araçları ile sürücüleri üzerinde yoğun ve sürekli denetimlerin yapılacağının da altını çizen Vali Ali İhsan Su, okul servis araçları denetimlerinin de tüm eğitim ve öğretim yılı boyunca aralıksız sürdürüleceğini kaydetti.Vali Su sözlerini geleceğin teminatı olan çocukları daha iyi yetiştirebilmek ve onların daha iyi eğitim alabilmelerini sağlayabilmek amacıyla öğretmenler, öğrenciler, veliler, okul aile birlikleri ve ilgili tüm kamu kurumlarının senkronize bir şekilde çalışmaya devam edeceğini söyleyerek noktaladı.

Vali Ali İhsan Su’nun konuşmasının ardından toplantı ana gündem maddelerini içeren sunumların yapılması ve gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA