“HERKES HADDİNİ BİLSİN VE ÇİZMEYİ AŞMASIN!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HERKES HADDİNİ BİLSİN VE ÇİZMEYİ AŞMASIN!”


 

Başkan Kocamaz, MHP’nin Büyükşehir adayı olan Hamit Tuna’ya sert yüklendi.

Kendisi ve kendisine yakın belediye çalışanlarıyla ilgili sosyal medyada yapılan eleştirilere sert yanıt veren Kocamaz, “Herkes haddini bilsin ve çizmeyi aşmasın!” derken, Tuna’dan sağduyu çağrısı geldi.

Haber Merkezi 

MHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın, Hamit tuna olarak belirlenmesinin ardından parti içindeki gerilim tırmanmaya devam ediyor.
Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Hamit Tuna’ya; yüklendi. 
Malezya/Langkawi’de kardeş şehirler etkinliğine katılan Kocamaz, yurtdışında olmasına rağmen kentteki gelişmeleri yakından takip ettiğinin altını çizerek, “Şu anda sosyal medyada paylaşılanları gördükçe üzülüyor ve kahroluyorum. Öyle ki her türlü yanlışı yapıp, halk nazarında hiç bir karşılığı olmayan bazı zavallılar Bozkurt selamı verince hemen kendisini Ülkücü oldum sanıyor! Ardından da edepsizce şahsıma ya da bana gönül vermiş, sevgi ve saygısını belirten arkadaşlara sosyal medya üzerinden hakaretler edip, tehditler sallıyorlar. Aslında bu tür seviyesizlerin aramızda bulunması, bu harekete çok büyük zararlar veriyor. Şunu herkes bilmeli ki Burhanettin Kocamaz kul hakkının ne kadar ağır bir günah olduğunu bilir. Hiç kimseyi zan ve töhmet altında bırakmaz. Fitne fesat yalan dolan ve entrikalara aklı ermez ve onlardan medet ummaz. Siyasette hiç kimsenin sırtına basarak bir yerlere yükselmeyi içinden geçirmez. Bu yaptığınız hakaret ve iftiralar Burhanettin Kocamaz yapışmaz. Zira Burhanettin Kocamaz küçük şeylerle uğraşmaz. Küçük düşünmez. Belki de sosyal medyada bize ya da bizi sevenlere saldıranların bir kısmı,bizim 1994’te Bayrağı Tarsus semalarında dalgalandırmaya başladığımızda analarının rahmine bile düşmemişti.

“BİRLEŞTİRİCİ TUTUMUM, APTALLIK YA DA HİÇBİR ŞEY BİLMİYORMUŞUM GİBİ ALGILAMASIN”
Bugün yalakalığına soyundukları Hamit Başkan dahi 1994 ve daha sonraki yıllarda halkın MHP’yi bizlerle birlikte daha yakından tanıması ve sahiplenmesi sonucu başkan olup bu günlere geldi. Herkes haddini bilsin ve çizmeyi aşmasın! Büyükşehirde yükselttiğimiz bayrağı riske atmasın! Ben yurt dışından iyi niyetle olayları takip ediyorum. Ancak Hamit Başkanın da kendisini savunduğunu ve aklınca hayırlı bir iş yaptığını zanneden bu sosyal medya müptezellerine bir çeki düzen vermesi gerekir. Şu an da herkes özellikle de siyasi muarızlarımız bizi seyrediyor ve için için bayram yapıyor. Benim herhangi bir kaos ve kargaşa yaşanmasın diye ortaya koyduğum birleştirici tutumum, aptallık ya da hiçbir şey bilmiyormuşum gibi algılamasın. 

KOCAMAZ’DAN FİŞLEME İDDİASI!
Ayrıca Büyükşehir’i de hiç kimse çantada keklik görmesin. Herkes sahada genel seçimde alınan oyu öne sürerek halkımızın ve partimize gönül veren seçmenlerin moralini bozmaya çalışacak. Ben yapılan bütün anketlerde açık ara önde adeta rakipsiz görünüyorken dahi arkadaşlara işin sıkı tutulması gerektiğini, hiçbir seçimin kolayca kazanılamayacağını, ancak İnsanların gönlünü kazandığımız takdirde sonuca gidebileceğimizi söylüyordum. Hele de bu kadar insanın kalbinin kırıldığı,şoka uğratıldığı hassas bir dönemde bu tür edepsizliklerle, insanları küstürüp öteleyerek sonuca gitmenin zorlaşacağını belirtiyor ve herkesi uyarıyorum.

Hamit Başkanın öncelikle içlerinde kendi soyadını taşıyan ve şimdiden insanları fişlemeye aldığını sosyal medyada açıkça söyleyenlerle ilgili bir tavır ortaya koyması gerekir. Benden söylemesi” diye konuştu.

TUNA’DAN SAĞDUYU ÇAĞRISI
Başkan Kocamaz’ın serzenişine yine sosyal medyada cevap veren Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna da sağduyu çağrısında bulunarak, “Son yaşanan siyasi gelişmelerin ardından özellikle sosyal medyada bir takım provake edici paylaşımlar ve yorumlar yapılmaktadır. Bu konuda herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum. Bu tür paylaşımlarla hem Mersinimize hizmet etme noktasında 20 yılı Tarsus’ta, 5 yılı da Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde olmak üzere 25 yıl Belediye Başkanlık görevini yürüten duayen Belediye Başkanımız sayın Burhanettin Kocamaz’a hem şahsımıza hem de partimize zarar vermeye çalışılmaktadır. Özellikle dün personelimiz ile yaptığımız toplantı ile ilgili paylaşımımızın altına soyisim benzerliğimiz bulunan Levent Tuna beyin yorumunun ardından akrabamız olduğu ve camiamıza gönül vermiş insanlarımızın fişlendiği yönünde asılsızca çıkan dedikoduların ardından herkesi akli selim olmaya davet ediyor, sosyal medyadaki olumsuz paylaşımlarla hareket etmemelerini temenni ediyorum. Bu kişi ile bir akrabalığımız ve yakınlığımızın olmadığının da bilinmesini istiyoruz. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek Mersinimize hizmet etmeye devam etmektir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA