PERDE AÇILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERDE AÇILIYOR


 

Süper Amatör Lig’de perde açılıyor. İlk hafta olduğu gibi ikinci hafta da maçların tempolu ve keyifli geçmesi bekleniyor. Haftanın maçı ise Koray Aydın Stadyumu’nda oynanacak Toroslar Belediyespor ile MESKİSPOR arasında oynanacak.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Lig’de 2.hafta başlıyor. Şampiyonluk hedefleyen takımlardan; Mersin İdman Yurdu, Erdemli Belediyespor, Toroslar Belediyespor ve MESKİSPOR ilk hafta aldıkları galibiyetin morali ile sahaya çıkmaya hazırlanırken, ilk haftayı mağlubiyetle kapatan
İdman Yurdu 1925, bu hafta galibiyetle tanışmak istiyor. 

İDMAN YURDU 1925 TELAFİ PEŞİNDE
Zorlu geçen ligde ilk hafta ilk sürprizi İdman Yurdu 1925 yapmıştı. Ligde şampiyonluk isteyen, şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen İdman Yurdu 1925, Erdemli Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı 2-1 kaybetmişti. Mehmet Nacir yönetiminde sahaya çıkan Kırmızı Lacivertli ekip bu hafta kendi sahasında K.Milliyespor ile karşılaşacak. İdman Yurdu 1925 takımı sahaya mutlak galibiyet için çıkacak.

HAFTANIN MAÇI TOROSLAR-MESKİ
Ligin ikinci haftasında öne çıkan maç ise Toroslar Belediyespor ile Meskispor arasında oynanacak olan maç dikkat çekiyor. Toroslar ekibi Gülnar deplasmanında attığı tek gol 3 puan alarak dönmüştü. Meskispor Anamur deplasmanın da Anamur Muz takımını net bir skorla 4-1 yenerek liderlik koltuğuna oturmuştu. Spor kamuoyunun sonucunu merakla beklediği Toroslar Belediyespor- Mesksipor maçı Pazar günü oynanacak.

ERDEMLİ 2’DE 2 YAPMAK İSTİYOR
İdman Yurdu 1925 takımını yenerek dikkatleri üzerine çeken Erdemli Belediyespor da, ligin ikinci haftası ligin yeni takımı Homurlu 1951 takımına konuk olacak. İlk maçın galibiyetini unutup Homurlu maçını düşünen Erdemli ekibi bu maçta da galip gelerek ikide iki yapmak istiyor. Homurlu 1951 takımı ilk hafta Ormanspor’a 3-1 kaybetse de sergilenen futbol ileriye dönük umut vermişti.Homurlu temsilcisi evinde Erdemli Belediyespor ile oynayacak. 

MİY TARAFTARI İLE BULUŞUYOR
Geçmişi ve taraftarı ile lige renk katan Mersin İdman Yurdu ise depmasmanda olmasına rağmen ateşli taraftarının büyük katkısı ile ilk maçta Yolspor’u 1-0 yenerek lige 3 puanla başlayan ekiplerden olmuştu. Kırmızı Lacivertliler’in hedefi şampiyonluk olsa da gelecek olan puan silme cezaları zaman zaman takımın umudunu kırıyor. Böyle bir ortamda ikinci maçına çıkacak olan Mersin İdman Yurdu  Mersin Stadında Ormanspor ile karşı karşıya gelecek.
Ligin genç ekiplerinden Akdeniz Belediyespor ilk hafta farklı kazandığı maçın morali ile ligin güçlü ekiplerinden Anamur Belediyespor ile oynayacak. Bu karşılaşmada Pazar günü oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA