MUHİTTİN PAMUK SİYASETE Mİ ATILIYOR? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUHİTTİN PAMUK SİYASETE Mİ ATILIYOR?


 

Mersin’de bir yılı aşkın süredir Akdeniz Kaymakamlığı görevini sürdüren ve Akdeniz Belediyesi’ni de kayyum olarak yöneten Muhittin Pamuk’un yerel seçimde Akdeniz Belediye Başkanlığına aday olabileceği iddiaları gündeme geldi.

HEDİYE EROĞLU

Geçen yıl Temmuz ayında Erdemli Kaymakamlığı görevini yürütürken Akdeniz Kaymakamlığı’na atanan ve Akdeniz Belediye Başkanı HDP’li M. Fazıl Türk’ün tutuklanması üzerine Akdeniz Belediyesi’ne de kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk siyasete mi giriyor?
Yerel seçim kulislerinin ısınması ile birlikte bir yılı aşkın süredir Akdeniz Kaymakamlığı ve Akdeniz Belediye başkanlığını kayyum olarak yöneten Pamuk’un, adı Akdeniz Belediye Başkanlığı’nda öne çıkıyor. 
İktidar partisi ile iyi ilişkilere sahip olması nedeniyle Akdeniz Belediye Başkanlığı’na AKP’den aday adayı olacağı iddiaları kulislerde sık sık gündeme gelen Pamuk, bürokrasiden uzak, halkla iç içe çalışma tarzı ile bu iddiaları güçlendiriyor. 

HACI ÖZKAN “KEFİLİM” DEMİŞTİ
Öte yandan AKP Milletvekili Hacı Özkan’ın, Nisan ayında Akdeniz Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ‘BİBEREXPO/Biber Çeşitleri Tanıtım Günleri Fuarı’nda Muhittin Pamuk’a açık açık “Kefilim, adaylığını destekliyorum” açıklamalarında bulunarak, Pamuk’un siyasete gireceği sinyallerini güçlendirmişti.

SÜPRİZ ZİYARET
Son olarak önceki gün Pamuk’u ziyaret eden ve bir saat süreyle görüşme yapan Hacı Özkan’ın, seçim bölgesi olan Akdeniz’de kendine yakın bir isimle hareket etmek istediği öne sürüldü.   
Ziyaret ile ilgili belediyeden yapılan açıklama da ise şu bilgiler paylaşıldı; “Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere kentte bulunan Mersin Milletvekilimiz Sayın Hacı Özkan; Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk’u makamında ziyaret etti. Güncel konuların konuşulduğu sohbetin ardından Başkan Pamuk, belediyenin mahalle evlerinde kurs gören kadınların yaptığı el emeği göz nuru bir tabloyu, Milletvekili Özkan’a hediye etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Vekilimiz Hacı Özkan’a teşekkür ediyoruz”. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA