“İÇİMİ ACITTILAR!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“İÇİMİ ACITTILAR!”


 

Mersin’in sporda dibe vurmasında en büyük eleştiriyi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kamuoyuna sitem etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında kent kamuoyuna ve iktidara yönelik sitem dolu açıklamalarda bulanarak,yeniden aday olmayabileceğinin sinyalini veren Burhanettin Kocamaz’dan, spor camiası da nasibini aldı. 

Başkan Kocamaz, spora verdiği desteklerin göz ardı edildiğini söyleyerek, “Maalesef bizden başka kimse destek vermediği halde Mersin İdman Yurdu amatör kümeye düştüğü için her ne hikmetse yine biz suçlanıyoruz. Bunlar da içimizi acıtan olaylar. Oysa Mersin İdman Yurdu’nun tesislere yaklaşık 11 milyon borcu var. Her gelen Sayıştay denetçisi de oraya el atıyor. Amatör kümeye düştüğü için kulübün tesislerden yararlanmasına olanak tanıyoruz ancak konaklama konusuna sıcak bakmıyoruz. Çünkü yeni borçlar üstüne gelecek. Zaten amatör kümede olduğu için de sporcuların çoğu buralı. Evlerinde kalma imkânları var. Bununla ilgili de tezviratlar başladı. Her türlü hakaret, edepsizlik, terbiyesizlik yapılıyor. Bizim spora verdiğimiz destekte maalesef göz ardı ediliyor. Mersin tarihinde görülmemiş şekilde Mersin’in tamamındaki 85 amatör spor kulüplerinin malzemelerini aldık. Tamamına lisansla ilgili bedelleri biz nakit olarak ödedik. Bundan sonra sporun insanları bir araya getirmeye yönelik etkisinden dolayı da desteğe devam edeceğiz” dedi.

TEVFİK SIRRI GÜR STADYUMU’NUN BİR BÖLÜMÜ KORUNSUN
Tevfik Sırrı Gür Stadı’nın akıbeti ile alakalı süreçten bahseden Başkan Kocamaz,  “Biliyorsunuz Tevfik Sırrı Gür Stadı’nın Büyükşehir Stadına karşılık TOKİ’ye verilmesine karar verilmişti.  Sonra Sayın Cumhurbaşkanı buraların millet bahçesi olacağını ifade etti. Biz bu arada sahilin tamamında proje yarışması yapmıştık. O projelerde de stadın bir bölüm hatıra olarak kalacak şekilde hazırlandı. Bu konuyu TOKİ ve bakanlıkla görüştük. Bakanlık projelerin hazırlandığını söyledi. Biz de elimizdeki yarışmada öne çıkan projeleri onlara ilettik. İnşallah onu kabul ederler. Bakan yardımcısı ile görüştük. Sadece Millet Bahçesi olacak bölgeyle alakalı sizin projedeki bölüm çok fazla dediler. İnşallah orada öyle bir bölüm kalır” şeklinde konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA