ORTADOĞU HASTANESİ’NDEN MİY’E DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ORTADOĞU HASTANESİ’NDEN MİY’E DESTEK


 

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, şehrin en köklü tek takımı olan Mersin İdman Yurdu’na sponsor oldu.

1925 yılında kurulan ve 93 yıllık bir maziye sahip olan Mersin İdman Yurdu, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle Süper Amatör Lig'e düşmüştü. Kırmızı Lacivertliler, geçtiğimiz hafta başlayan Lig'de de amatör maçta en fazla seyirci rekorunu kırarak rakibini 1 - 0 mağlup etmişti. 

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Engin Şahin, Mersin İdman Yurdu Yönetimi ile bir araya geldi. Şahin, "Mersin İdman Yurdu bu kentin en önemli değeridir. Biz her dönemde Kırmızı Lacivert renklere sahip çıktık. Bu kentte yaşayan herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Gerek Yönetimde olduğum dönem,  gerekse olmadığım zamanlarda bile destek vermeye devam ettik. Ben Mersin İdman Yurdu'na yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi. 
Mersin İdman Yurdu 2. Başkanı Şevket Varan ise Özel Mersin Ortadoğu Hastanesinin bu desteğinin kente örnek olması gerektiğini söyledi. Kendi çabalarımızla 93 yıllık kulübe sahip çıkıyoruz diyen Varan, "Ben Yönetim ve taraftarlarımız adına Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Engin Şahin'e teşekkür ediyorum. Herkesin bu davranışı örnek almasını istiyoruz. Biz kendimiz için değil, bu kentin tek marka değeri olan Mersin İdman Yurdu'na sahip çıkılmasını bekliyoruz" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA