İŞSİZLİĞİN FOTOĞRAFI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İŞSİZLİĞİN FOTOĞRAFI


 

Türkiye İş Kurumu’nun Toplum Yararına Programı kapsamında, Mersin’deki resmi okul ve hastanelerde çalıştırılacak bin 50 personel için Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü önünde uzun kuyruklar oluştu.

Mehmet Nabi Batuk

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda ve Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastanelerde çevre düzenlemesi, bakım, onarım ve temizlik işleri yapılacak personelin iş başvuruları Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nde başladı. Türkiye İş Kurumu’nun Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında alınan başvuruların ardından değerlendirilecek adaylar, hastane ve okullarda 1 Ekim 2018-28 Haziran 2019 tarihleri arasında istihdam edilecek. Toplamda 9 ay sürecek olan program için, Mersin genelinde bin 50 kontenjanın ayrıldığı öğrenilirken, iş başvurusu yapmak isteyen vatandaşların en yakın İŞKUR Merkezi’nde işlemlerini yaptırabileceği bildirildi. 

VATANDAŞ İŞKUR ÖNÜNE AKIN ETTİ

Mersin’de bin 50 kontenjanı bulunan TYP alımları için sabahın erken saatlerinde Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü önünde uzun kuyruklar oluştu. Yoğunluk nedeniyle İl müdürlüğü personeli başvuruların sağlıklı bir şekilde yapılması için önlem aldığı görülürken programa başvuru süresinin 14 Eylül'de sona ereceği kaydedildi. 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA