KIRTASİYE ÜRÜNLERİNDE KAR ORANI MİNİMUMDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KIRTASİYE ÜRÜNLERİNDE KAR ORANI MİNİMUMDA


 

Mersin Kırtasiyeciler Odası Başkanı Reşat Kıvılcım; artan döviz kuruna rağmen, ürünlerini önceden temin eden kırtasiyeci esnafının fırsatçılık yapmayıp, kar oranını minimum seviyede tutarak velilerin/öğrencilerin daha ekonomik koşullarda okul ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.

Yeni eğitim öğretim dönemi nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Mersin Kırtasiyeciler Odası Başkanı Mehmet Reşat Kıvılcım; bu yıl yeni sezon öncesi ürün güvenliği ve sağlığı konularını ön planda tuttuklarını ifade etti. Ancak son dönemlerde artan döviz kurlarıyla birlikte bazı ürünlerde fiyatların fahiş şekilde artış gösterdiğine dikkat çeken Başkan Kıvılcım;  ancak bir çok ürünü büyük marketlere oranla daha ekonomik olarak önceden temin eden kırtasiyeci esnafının fırsatçılıktan kaçınıp kırtasiyede kar oranını minimum seviyede tuttuğunu kaydetti. Artan döviz kurunun piyasaya olan olumsuz etkisinin zirve yaptığı bir dönemde başlayacak olan  yeni eğitim öğretim döneminde öğrenci ve velilerin okul ihtilaçlarını daha ekonomik ve uygun fiyatlarla karşılayacaklarının altını çizen Başkan Kıvılcım; “ Velilerimizin ve öğrencilerimizin kırtasiye ürünlerini düşük kar marjıyla satışa sunan kırtasiyecilerden almamalarını istiyoruz. Zaten sloganımız “Kırtasiye kırtasiyeciden alınır”. Eğitim her zaman olacak, değişen ürün çeşitleriyle kırtasiyeciler eğitimin her zaman bir kolu olacaktır. Ben bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğrencilerimize, eğitim camiasını ve sektörümüze hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde açıklamasını tamamladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA