ADIYAMANLILAR GECEDE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ADIYAMANLILAR GECEDE BULUŞTU


 

Adıyaman İl ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği Mersin’de “Adıyamanlılar Gala Gecesi” düzenledi. Gece Adıyamanlılar hasret giderdi.

GİZEM EKİCİ

Adıyaman İl ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği yönetim kurulu, Mersin’de ilk defa Gala Gecesi düzenledi. Mersin’de, diğer illerde ve Adıyaman’da yaşayan Adıyamanlı hemşeriler gecede buluşarak, hasret giderdi. Toroslar Ede Restourantta düzenlenen Gala Gecesi etkinliğine dernek başkanı Hacı Sarıdoğan, CHP ve AKP’li milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti başkanları ve yöneticileri, iş insanları, sivil toplum kuruluşu (stk) temsilcileri ve çok sayıda Adıyamanlı vatandaş katıldı. Adıyaman’a özgü yöresel tatların sunulduğu gecede sanatçı Latif Doğan heceye renk kattı. Gecede konuşan dernek başkanı Hacı Sarıdoğan, Adıyaman’ın huzur kenti olarak, Adıyamanlıların ise misafirperverliği ve dostlukları ile Türkiye’de tanınan bir şehir olduğuna vurgu yaptı. Mersin, Adıyaman’dan en çok göç alan şehirlerden biri olduğunu belirten Sarıdoğan, “Akdeniz’in incisi olarak adlandırılan bu güzel şehirde çok sayıda Adıyamanlı hemşerimiz yaşamaktadır. Adıyaman İl ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği olarak Adıyaman’ımızı tanıtmak, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmek için bu ve benzeri etkinlikler yapmaya karar verdik” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA