15 GÜN BOYUNCA HAZIRLANDILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

15 GÜN BOYUNCA HAZIRLANDILAR


 

Türkiye’de ikinci kez yapılan Bedensel Engelliler Türkiye Yelken Şampiyonası’nda şampiyon olan Miray Ulaş ile Hasan Hüseyin Akbulut, Milli Takım’a seçildi. Milli Takım Antrenörü Cemal Özdiyar yönetiminde Mersin’de kampa giren sporcular, 15 gün boyunca şampiyonaya hazırlandılar.

Kampı tamamlayan başarılı sporcular, şampiyonada ilk 3 içinde yer alma hedefinde. Kamp çalışmaları ve hedefleriyle ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Miray Ulaş, kampın güzel geçtiğini belirterek, “15 gün boyunca antrenman yaptık. Çünkü yurt dışındaki rakiplerimiz yıl boyunca haftanın 3-4 günü antrenman yapıyorlar. Bizim tekneler gelmeden önce böyle bir şansımız yoktu. Bedensel Engelliler Federasyonu sayesinde teknelerimiz geldi, bu sene kampta biz de bu teknelerle çalışabildik. Bu kampta açığımızı kapattık. Eksiklerimiz vardı, onları tamamladık. Kamp boyunca sürekli antrenman yaptık. Artık Dünya Şampiyonası'na hazırız. Hedefim ilk 3 içinde yer almak. İlk 3 içinde elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım. Asıl hedefimiz de olimpiyatlarda derece yapmak” diye konuştu.

“HEDEFİM; DÜNYA ŞAMPİYONASI”

Hasan Hüseyin Akbulut ise kamp dönemini çok iyi değerlendirdiklerini vurgulayarak, "Cemal ve Armağan hocalarımızla beraber bu 15 günlük süreyi çok başarılı, olumlu değerlendirdik. Hedefim; Dünya Şampiyonası'nda madalyaya oynamak. Bu benim Hansa 303 teknelerinde yarışacağım ilk Dünya Şampiyonası. 2019 yılından sonra ise her yarışta dereceye oynamaya çalışacağım” dedi. Milli Takım Antrenörü Cemal Özdiyar da 15 gündür Mersin'de zorlu çalışmalar yürüttüklerini kaydederek, "Sıkı bir çalışma yaptık. Kampımızı tamamladık. Bu kampta açıklarımızı düzelttik, daha da ileriye gittik” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA