“BU KENTE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BU KENTE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR”


 

Mersin Süper Amatör Lig 2018-2019 futbol sezonu açılış maçı olan 1925 İdmanyurdu karşılaşması öncesi Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyespor yöneticileri ve futbolcuları ile yemekli toplantıda biraraya gelerek başarılar diledi.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'ya ziyaretinden ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Erdemli Belediye Spor Kulübü Başkanı Hasan Mercan ise bu sezon iyi bir kadro oluşturmak için iç ve dış transferde titiz davrandıklarını söyleyerek, lige damga vurmak ve sezonu en iyi yerde bitirmek için çalıştıklarını dile getirdi.

ERDEMLİ BELEDİYESPOR SEZONA 3 PUANLA BAŞLADI

Süper Amatör Lig’de ilk maçına çıkan Erdemli Belediyespor, 1925 İdmanyurdu’nu 2-1 mağlup ederek iyi bir başlangıç yaptı. Sezona galibiyet parolasıyla başlayan Erdemli Belediyespor taraftarlarının da desteği ile ligin iddialı ekiplerinden 1925 İdmanyurdu'nu mağlup edip altın değerinde 3 puan kazandı. Karşılaşmayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kulüp yöneticileri ile birlikte izledi. Başkan Tollu, sezona galibiyetle başlayan Erdemli Belediyespor'lu futbolcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA