UMUTLU BAŞLANGIÇ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

UMUTLU BAŞLANGIÇ


 

93 yıllık çınar Mersin İdman Yurdu, Süper Amatör Lig’deki ilk maçında galibiyet ile sezona iyi bir başlangıç yaptı.

ALİ ŞANLI

Üç sezon önce Süper Lig takımlarına kök söktüren ancak bugün Süper Amatör Lig’de mücadele eden 93 yıllık çınar Mersin İdman Yurdu, ilk amatör lig maçına çıktı. Maç öncesi yönetimin verdiği yemekte bir araya gelen futbolcular ve teknik heyet moral depoladı. Yemekte bulunan taraftar temsilcileri de takıma moral verip başarı diledi.

Yemeğin ardından yüzlerce taraftarın takip ettiği karşılaşmaya etkili başlayan Kırmızı Lacivertliler ilk yarıda girdiği pozisyonları gole çeviremeyince soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle girdi. İkinci yarıda da etkili oyun sergileyen Mersin İdman Yurdu, Erdi ile galibiyet golünü buldu. Sezona aldığı cezalar nedeniyle -3 puanla başlayan Mersin İdman Yurdu aldığı bu galibiyetle puanını sıfırlamış oldu. 

“SEVDA’NIN LİGİ OLMAZ İNADINA İDMANYURDU”

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Halil Türer, karşılaşma sonrası sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “55 yıl sonra amatör olarak çıktığımız ilk maçta bizleri ve takımımızı yalnız bırakmayan yüzlerce taraftarımıza teşekkür ediyorum. Sizler yanımızda oldukça kazanmaya devam ettikçe, kulübümüzü yaşatma mücadelemize kimse engel olamayacak. Galibiyet için futbolcu kardeşlerimi ve teknik ekibi tebrik ediyorum. Her geçen gün daha iyi olacağız. Sevda’nın ligi olmaz inadına İdmanyurdu” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA