ANAMUR’A YENİ ADLİYE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANAMUR’A YENİ ADLİYE


 

Mersin Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener’e gerçekleştirdiği ziyarette İlçeye yeni adliye sarayı yapılması için hemfikir olduklarını açıkladı.

Baro’dan yapılan açıklamaya göre; Başkan Yeşilboğaz, Anamur İlçe Temsilcisi Işıl Sönmez ile birlikte Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Anamur Adliyesi’nin fiziki şartları ve personel eksikliği sebebiyle kaliteli hizmet veremediği ve bu nedenle Anamur’a yeni bir Adalet Sarayı’nın yapılması gerektiği konusunda hemfikir olundu. Ziyarette yargı mensuplarının ve avukatların adalet hizmeti verebilmek için fedakârca çalıştıklarını ifade eden Bilgin Yeşilboğaz, “Yargı mensupları, avukatlarımız ve adliye çalışanları özveriyle çalışırken, Anamur Adliyesi’nin fiziki şartlarının ve personel sayısının yetersiz olduğunu gördük. Yargı mensuplarının, avukatların ve adliye çalışanlarının Anamur halkına daha iyi bir hizmet sunulabilmesi için, adalete erişimin daha nitelikli ve daha hızlı olabilmesi için, Anamur’a yeni bir Adalet Sarayı’nın mutlaka kazandırılması ve bununla birlikte yeterli sayıda personel takviyesi yapılması gerekmektedir” dedi.  

Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Anamur’a yeni bir Adalet Sarayı kazandırılması konusunda hemfikir olduklarını belirterek Mersin Barosu ile birlikte bu konuda gerekli adımları atmak istediklerini söyledi. Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener ayrıca, yeni adli yılın ülkeye, millete, yargı çalışanlarına, avukatlara ve adliye çalışanlarına hayırlı olmasını temenni etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA