TEKELİÖREN CEMEVİ’NİN TEMELİ TÖRENLE ATILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEKELİÖREN CEMEVİ’NİN TEMELİ TÖRENLE ATILDI


 

Tarsus’ta Tekeliören Mahallesi Cemevi İnşaatının temeli törenle atıldı.Törende konuşan Başkan Can, “Hepimizin en büyük ihtiyacı sevgi ve kardeşliktir” mesajı verdi.

Tarsus Belediyesi tarafından yapımına başlanan Tekeliören Mahallesi Cemevi İnşaatı temeli törenle atıldı. Temel atma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre; ilk olarak söz alan Tekeliören Mahallesi Muhtarı İmdat Keleş, mahallelerine yapılan Cemevi için Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür etti. 

Muhtar Keleş, “Cemevi mahallemizin en büyük ihtiyaçlarından biriydi. Bu hususu belediye başkanımıza ilettiğimizde memnuniyetle karşıladı ve hemen çalışmaları başlattı. Bu Cemevi’ni mahallemize kazandıran başta Belediye Başkanımız sayın Şevket Can olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Atılan bu Cemevi temeli birliğimizin ve kardeşliğimizin de temelini oluşturuyor. Eşit hizmet anlayışıyla gecesini gecesini gündüzüne katan Şevket Can Başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun” dedi.
Daha sonra söz alan ve Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, “Biz kesinlikle vatandaş odaklı hizmet anlayışına sahibiz. Talepleri değerlendirerek projelerimizi şekillendiriyoruz’’ ifadesini kullandı.
Başkan Can, ‘’Cami isteyen mahallelerimize cami yapıyoruz. Şu anda Tarsus’ta 5 cami inşaatımız devam ediyor. Tarsus’umuzda 45 mahalle var. Taziye evi ihtiyacı olan mahallelerimize taziye evi yapıyoruz. Şu ana kadar 9 taziye evi yaptık. Park isteyene park, pazaryeri isteyene Pazar yeri, Cemevi isteyene Cemevi temelini bugün birlikte atacağız. Bu Cemevinin yeri Büyükşehir Belediyemize ait mezarlık yeriydi. Sayın Başkanımız Burhanettin Kocamaz’dan rica ettik, sağolsun bizleri kırmadı ve Cemevi inşaatının yapılması için yeri tahsis etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca 200m2 arsada vatandaşımıza aitti. O vatandaşımıza da şükranlarımı sunuyorum. Çünkü oda Cemevi yapılması için kendi arsasından yer verdi. İnşallah bu inşaat bu yılında sonunda yada Ocak ayı içerinde bitecek ve vatandaşlarımızın hizmetinde olacak” şeklinde konuştu.

“BİZ YAPTIĞIMIZ İŞİ SEVEREK VE HEYECAN DUYARAK YAPIYORUZ”
Konuşmasının devamında Başkan Can, “Bizim çalışmakla ilgili bir sıkıntımız yok. Bizler mesai arkadaşlarımızla birlikte severek heyecan duyarak, ayrım yapmadan ötekileştirmeden, şehrimizin ihtiyacı neyse onu gerçekleştiriyoruz. Tarsus’umuzun en büyük ihtiyacı şehrimizde huzurumuzun ve kardeşliğimizin bozulmaması ve devam etmesidir. Bu bizim birinci önceliğimiz. Bunu düşünerek mücadele ediyoruz, bunu düşünerek çalışıyoruz. Şehrimizinde ülkemizinde huzura ve kardeşliğe ihtiyacı var. Cenab-ı Allah şehrimizde ve ülkemizde huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin” dedi.
Yerel sanatçılarında sahne alıp türküler seslendirdiği programın sonunda Cemevi İnşaatının temeli kesilen kurban ve dualardan sonra atıldı. Başkan Can daha sonra çocuklara hediyeler verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA