SU DÜNYASI’NIN ÖZEL KONUKLARI UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SU DÜNYASI’NIN ÖZEL KONUKLARI UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİ


 

Bölgenin en temiz havuzu olan Mezitli Belediyesi Su Dünyası, Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şubesi bünyesinde eğitim alan engelli gençleri ağırladı. Aileleriyle birlikte Su Dünyası’nda unutulmaz bir gün geçiren gençler, doyasıya eğlendiler.

Bölgede bulunan en temiz havuzu olduğu Sağlık Bakanlığı yetkililerinin tespitleriyle de tescillenen Mezitli Belediyesi Su Dünyası’nın çok özel konukları vardı. Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şubesi bünyesinde eğitim alan engelli gençler, Su Dünyası’nın serin sularında unutulmaz bir gün geçirdiler. Aileleriyle birlikte havuzda bulunan oyun alanlarında doyasıya eğlenen gençler öğle yemeklerini de Su Dünyası içerisinde bulunan Su Kafe’de yediler. Birçoğu ilk kez havuza giren gençlerin yardımına ise havuz görevlileri koşarak onları rahatlatmaya çalıştı.

BİR GÜNLÜĞÜNE DE OLSA MUTLU EDEBİLDİYSEK NE MUTLU BİZE
Mezitli’de yaşayan tüm vatandaşların mutluluğu için çalıştıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği Su Dünyası’ndan engelli kardeşlerimizin de sorunsuz bir şekilde yararlanabilmesi için gereken tedbirleri aldık. Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şubesi’nde eğitim alan kardeşlerimizi de misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Onları ve ailelerini bir günlüğüne de olsa mutlu edebildiysek doğru işler yapıyoruz demektir” dedi.

ENGELLER AŞILDIKÇA YAŞAM DAHA KOLAYLAŞIR
Engellilerin toplumumuzun eşit bireyleri olduğu bilincini tüm topluma yaymak gerektiğine dikkat çeken Başkan Tarhan, “Biz gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerle engellilerimizin daha çok sosyal yaşamın içerisinde yar almalarını sağlamaya gayret gösteriyoruz. Ancak bu toplumsal bir kabul haline gelirse bir mesafe kat etmiş oluruz. Ne kadar çok insanımızın bu konuda duyarlı olmasını sağlayabilirsek toplum olarak o kadar güzel, mutlu ve umutlu bir geleceğe doğru gideriz. Engeller aşıldıkça yaşam daha da kolaylaşır" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA