DAMGA VURMAYA HAZIRLANIYORLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DAMGA VURMAYA HAZIRLANIYORLAR


 

Mersin Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı yeni sezona damga vurmaya hazırlanıyor.

ALİ ŞANLI

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde 2018-2019 sezonu Ekim’in ilk haftası başlayacak. Bu ligde mücadele eden temsilcimiz Mersin Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, her sezon olduğu gibi bu sezonda hedefi Play-Off olarak belirledi. Kısıtlı bir bütçe ile büyük işler başaran muhteşem ikili Koç Mustafa Secerlioğlu ile Kulüp menajeri Suat Özdal yine sahne aldı. Transferlerde ince eleyip sık dokuyan ikili  yaptıkları flaş transfer ile lige damga vurmaya hazırlanıyorlar.

ARTIK TECRÜBELİLER
Öte yandan daha öncede takımın formasını giyen Çisem ve İlkay yeniden aynı forma altında buluştular. Mersin’li olan sporcular yeni sezonda Mersin Üniversitesi Kadın Basketbol’un başarısı için mücadele edecekler. İlkay Maşa daha önce bir sezon formasını giydiği üniversite ile yeniden anlaşarak ligde iyi bir sezon geçirmek istiyor. 
Diğer yeni transfer Nurhan Tutsak ise guard oynuyor. Üniversite takımına geldiği için mutlu olduğunu dile getiren Nurhan, “Takıma katkıda bulunmak için elimden geleni yapacağım” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımında da oynayan Çisem İncel de yeni sezonda Mersin Üniversitesi Kadın Basketbol takımın formasını giyecek. Nurhan gibi geçmiş sezonda üniversitenin formasını terleten yetenekli oyuncu Çisem tekrar takıma döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti.
Play-Off’u hedefleyen Mersin Üniversitesi son transferi ise İlkay Maşa oldu. İlkay’da daha önce Mersin’de forma giyen oyunculardan. İlk olarak 2014-2015 sezonuna Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde başlayıp Mersin Kurtuluşsporda noktalayan başarılı oyuncu yeni sezonda Mersin Üniversitesinde olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA