GAZİ ŞAHİN EN MUTLU GÜNÜNDE UNUTULMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GAZİ ŞAHİN EN MUTLU GÜNÜNDE UNUTULMADI


 

Ağrı Gazisi Uzman Çavuş Sedat Şahin’in düğün merasimi protokol üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Akdeniz Kaymakamı ve Belediyeye Kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk, Ağrı’nın Tendürek Dağı kırsalında geçen yıl terör örgütüne yönelik Jandarma Özel Harekat Timi’nin gerçekleştirdiği operasyon sırasında yaralanıp Gazi olan Uzman Çavuş Sedat Şahin’in, hafta sonu gerçekleşen düğün törenine katılarak çiftin sevinç ve mutluluğunu paylaştı. Toroslar İlçesine bağlı Portakal Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda gerçekleşen merasime Kaymakam Pamuk’un yanı sıra, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, gelin ve damadın ailesi ve yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

Pamuk; Puğkaracadağ Mahallesi Muhtarı Ahmet Güzle’nin de yeğeni olan Gazi Sedat Şahin’in düğününde halay çekti, çiftin sevinç ve mutluluğuna ortak oldu. Ağrı Gazisi Sedat Şahin, eşi ve çiftin yakınları da en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayıp sevinç ve heyecanlarını paylaşan Pamuk'a teşekkür ettiler.Duygusal anların yaşandığı düğünün takı töreni sırasında da genç çifte hediyelerini takdim eden Muhittin Pamuk, Ağrı Gazisi Sedat Şahin ve eşini tebrik etti, ömür boyu mutluluk ve sağlık dileklerinde bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA