ŞAMPİYON ARPAÇSAKARLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON ARPAÇSAKARLAR


 

‘Büyük Taarruz ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’ haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen final müsabakasında; normal süresi 1-1 biten maçta penaltı atışları sonucu rakibi Tırtar’ı 5-3 mağlup eden Arpaçsakarlar şampiyonluğu elde etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başlatılan ve bu yıl 96’ncı yıl dönümünü kutladığımız ‘Büyük Taarruz ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’ haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen final müsabakasında; normal süresi 1-1 biten maçta penaltı atışları sonucu rakibi Tırtar’ı 5-3 mağlup eden Arpaçsakarlar şampiyonluğu elde etti. Ayvagediği Mahallesi’ndeki futbol sahasında oynanan final müsabakası öncesinde 3’üncülük ve şöhretler karması maçları yapıldı. 3’üncülük  maçında Gözne ve Burhan Mahalleleri karşı karşıya geldi. Burhan’ı 4-1 mağlup eden Gözne ise turnuvanın üçüncüsü oldu. Turnuvaya, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın da forma giydiği Şöhretlar Karması maçı ile devam edildi. Mersin il ve ilçe protokolü, yıllarını futbola vermiş, antrenör ve yönetici olarak görev yapmış isimler ile basın mensuplarının da sahaya çıktığı şöhretler karması maçı çekişmeli geçerken, maç sırasında taraftarlardan alkış toplayan Belediye Başkanı Hamit Tuna ise başarılı performansıyla göz doldurdu.

Şöhretler karşılaşmasının ardından, Tırtar ve Arpaçsakarlar takımları arasındaki final müsabakası yapıldı.

Başkan Tuna’nın konuşmasının ardından Tırtar ve Arpaçsakarlar takımları arasında oynanan şampiyonluk maçı yapıldı. Takımlarını desteklemek için gelen taraftarların coşkusuyla adeta bir şölen havasına dönen final müsabakasında; normal süresi 1-1 biten maçta penaltı atışları sonucu rakibi Tırtar’ı 5-3 mağlup eden Arpaçsakarlar şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Daha sonra ödül törenine geçildi. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve protokol üyeleri tarafından ilk 3’e giren takımlara kupa ve madalya, gol kralına, en iyi kaleciye, en iyi kaptana, en iyi kenar yöneticisine ve en centilmen takıma da ödülleri verildi.

“EN İYİ KENAR YÖNETİCİSİ; AKDAM SPOR’DAN YONCA KALINLI”

Toroslar Belediyesi’nin organize ettiği 11’inci Köylerarası Geleneksel Futbol Turnuvasının en iyi kenar yöneticisi ise bayanların el atıp başaramayacağı hiçbir işin bulunmadığını gösteren Akdam Spor’un kenar yöneticisi Yonca Kalınlı oldu. Kalınlı’ya kupasını Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın eşi Aydan Tuna takdim etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA