SUSUZLUK CANLARINA TAK ETTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SUSUZLUK CANLARINA TAK ETTİ!


 

Anamur’da su alamayan mahalleli çileden çıktı. 40 gündür sulama suya alamayan halk yetkililere çözüm çağrısı yaptı.

Mersin’in Anamur ilçesinde 40 gündür sulama suyu alamadıklarını öne süren Bozdoğan Mahallesi sakinleri yetkililere sorunun çözümü için çağrıda bulundu.
Bozdoğan Camii önünde toplanarak, durumu protesto eden grup adına konuşan mahalle muhtarı Gaffar Şen, yetkililere sorunlarını bildirmelerine rağmen çözüm bulamadıklarını söylerken, "Sulama suyu sorunu yıllardır süregelen bir sorun. Ama mahallemize son 40-45 gündür sulama suyu verilmiyor. Mahalleli geçimini tarımla sağlıyor. Tarlalardaki mahsullerimiz kurudu. Çiftçi zarar etti. Yetkililerden biran önce köklü bir çözüm bulmalarını istiyoruz" dedi.

SORUNA KAYMAKAM EL ATTI
Mahalle sakinlerinin şikayetleri üzerine vatandaşlarla camide bir araya gelen Anamur Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Bozdoğan Mahallelilerin sulama suyu alamadıkları yönündeki şikayetlerini çözüme kavuşturmak üzere devreye girdi. Kaymakam Kurdoğlu, camide vatandaşların istek ve sorunlarını dinledikten sonra Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürü ile telefonla görüştü. Görüşmede, mahallelinin salı gününe kadar sulama suyu sıkıntısının giderileceği belirtildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA