YENİCE BARIŞ FESTİVALİ COŞKU İÇERİSİNDE KUTLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİCE BARIŞ FESTİVALİ COŞKU İÇERİSİNDE KUTLANDI


 

Tarsus Belediyesi tarafından, 1 Eylül Dünya Barış Günü münasebetiyle bu yıl 15’ncisi düzenlenen Yenice Barış ve Kültür Festivali çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Yenice Mahallesi Cumhuriyet Alanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve istiklal Marşı okunarak başlayan program Yenice Belediye Düğün Salonunun arkasındaki alanda yapılan konserlerle devam etti. Sahne alan Grup Yenicem, Yılmaz Taşoğlu ve Özlem Özdil söyledikleri barış şarkılarıyla dinleyicilere hoş bir gece yaşattı. Yapılan etkinliklerden dolayı Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür eden Yenice Mahalle Muhtarı Rüstem Koçak, herkesin 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü kutladı.
Tüm dünyada barış, huzur, kardeşlik ve mutluluğun daim olduğu savaşların yaşanmadığı bir dünya dileyen Belediye Başkanı Şevket Can, barışın olduğu yerde her zaman sevgi, saygı ve kardeşliğin olacağını söyledi.
Can, ‘’Hepimizin Dünya Barış Günü kutlu olsun. Tabi “Barış” kelimesinin sadece lafta kalmaması gerekiyor çünkü barışın olduğu yerde sevgi olur, sevginin olduğu yerde saygı olur, saygının olduğu yerde kardeşlik olur. Biz yerel yönetim olarak şehrimizde yaşayan bütün vatandaşlarımızı seviyoruz ve severek de çalışmaya devam ediyoruz. Tarsus’umuzda kapanan 5 belde belediyesinden bir tanesi de Yenice, 2014 yılında çıkan Büyükşehir yasasıyla birlikte şu anda 179 tane mahalleye hizmet götürüyoruz. Biz bu hizmeti götürürken ayrım yapmadan, şehrimizde yaşayan bütün insanlarımızı severek, gündüz yorulmadan gece uyumadan var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Yerel yönetimlerin görevi sadece park yapmak, yol yapmak değil; şehrimizde yaşayan bütün vatandaşlarımızı bir araya getirerek kardeşçe huzurlu bir ortamda yaşamak için çalışmak gerekir. Biz yerel yönetim olarak; dini, dili, ırkı, milleti ve partisi ne olursa olsun ayrım yapmadan çalışıyoruz. Yenice’mizin sıkıntılarını biliyorum. Şu anda eski belediye binamızın tamirat ve restorasyon çalışmalarını bitirdik. Jandarma Alay Komutanlığımızla yapmış olduğum görüşme sonucunda kendilerine tahsis ettik. Şu anda 40.000.000 TL’lik asfalt ihalesini gerçekleştirdik Yenicemizde ara yollar 1-2 ay içerisinde asfaltlanacaktır bunun da müjdesini buradan vermek istiyorum. Değerli hemşerilerim, Özlem Özdil Hanımefendi’yi böyle güzel akşamda bize güzel bir konser sunduğu için hepinizin adına şükranlarımı sunuyorum’’ şeklinde konuştu.
Özlem Özdil’in şarkılarıyla son bulan gecede, Grup Yenicem’e Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boro, Yılmaz Taşoğlu’na Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Aksoy, Özlem Özdil’e ise Belediye Başkanı Şevket Can’ın verdiği hediyelerle etkinlik sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA