TATİLCİLERİN TERCİHİ DENİZKIZI SAHİLLERİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TATİLCİLERİN TERCİHİ DENİZKIZI SAHİLLERİ OLDU


 

Kurban Bayramı’nda yerli ve yabancı binlerce turistin tercihi yine Mersin sahilleri oldu. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre; belediye şirketi Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından sahillerde sunulan kaliteli hizmet sayesinde plajlar yüzde 100 doluluk oranını aştı.

Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından işletilen Kumkuyu Plajı’nda 400, Sultankoy’da 250, Yemişkumu’nda 750, Kızkalesi’nde bin 400, Yapraklıkoy’da 400, Susanoğlu’nda bin ve Kocahasanlı’da 300 şezlong ile 80 çadırı tamamen dolduran tatilciler, plajlara dahil edilen ek alanlar ve şezlonglara rağmen özellikle bayramın 2, 3 ve 4’üncü gününde yer bulamadı. Denizkızı Turizm A.Ş. işletmeciliğinde hizmet veren plajları tercih eden ve tatillerini çadırda geçirmek isteyen vatandaşlara da kolaylıklar sağlanırken, il dışından ve çevre illerden gelen bazı misafirlerin yol kenarında kaldırımlarda geceyi geçirdikleri gözlendi. Büyükşehir Belediyesi sayesinde işgalcilerden tamamen temizlenen sahillerde 40 adet duş, tuvalet ve soyunma kabinlerinin yanı sıra, engelli vatandaşları da dikkate alarak hazırlanan 2 adet engelli plajı ve 10 adet engelli bireylerin kullanımına uygun tuvalet ve kabinler de tatil için Mersin’i seçenlerin hizmetine sunuldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA