HADİSE ZAFER BAYRAMI’INDA MERSİNLİLERİ COŞTURDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HADİSE ZAFER BAYRAMI’INDA MERSİNLİLERİ COŞTURDU


 

Mersin’de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla konser veren Hadise, binlerce kişiyi coşturdu.

Kırmızı elbisesi ve siyah çizmeleri ile sahneye çıkan Hadise, dansları ve şarkılarıyla hayranlarını büyüledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Alanında düzenlenen konseri binlerce Mersinli izledi. Sahneye yeni albümünde yer alan 'Farkımız Var' isimli parçasıyla çıkan Hadise, en sevilen parçalarını Mersinlilerle birlikte söyledi. Hadise, dans performansıyla da herkesi kendine hayran bıraktı. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Hadise, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatırken, alandakiler güzel şarkıcıya eşlik etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Yurdumuza, canımız pahasına kara sevdalılar gibi bu topraklara aşığız. Selam olsun hürriyet aşıklarına, selam olsun toprağı vatan yapanlara, selam olsun vatanı kutsal sayanlara" dedi.

Kocamaz, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan için canlarını veren şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere ise sağlık diledi.

Öte yandan alanda yapılan havai fişek gösterileri dikkat çekici görüntüler oluştururken, konser sonunda Hadise, down sendromlu hayranıyla buluştu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA