TOROSLAR’DA SPORTİF BAŞARI, EĞİTİMLE BÜTÜNLEŞİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’DA SPORTİF BAŞARI, EĞİTİMLE BÜTÜNLEŞİYOR


 

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Basketbol takımının 7 sporcusu, üniversite sınavında Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünü kazanarak, sportif başarılarına eğitim başarılarını da eklediler.

“Sadece sporda değil, eğitimde de iddialıyız” diyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kulübün alt yapısında yetişerek katıldıkları maçlarda Toroslar’ı ve Mersin’i başarıyla temsil eden ve bunun sonucunda da üniversite hayallerini gerçekleştiren sporcuları; Gizem Kale, İrem Koçak, Berrak Özaltın, Özlem Şengel, Miray Şahbaz ve Reyhan Kaya ile Nursel Ay’ı tebrik etti. Başkan Tuna; “Bu sporcularımızın üniversite başarısı kulübümüzdeki diğer sporcularımıza da yansıyor. Kadın Basketbol takımımız da başarılarıyla bizleri her zaman gururlandırmıştır.Bu başarılarına bir de üniversite eğitimini katmalarından dolayı ayrıca mutluluk duyduk. Kızlarımıza spor ve üniversite hayatlarında başarılarının devamını diliyor, sporcularımızın üzerinde büyük emeği olan hocalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Allah yollarını, bahtlarını açık eylesin” dedi.

Sporcularının üniversiteyi kazanarak kendilerini gururlandırdıklarını kaydeden Başkan Tuna, sporcuların sportif başarısından ziyade eğitim hayatlarında aldıkları başarıların önemini vurgulayarak: “Toroslar Belediyesi olarak ilçemizde sporun her branşında ve alt yapı anlamında tesisler kazandırmanın yanı sıra bu tesislerde çocuklarımızı ve gençlerimizi istedikleri branşlarla tanıştırarak, eğitim ve sporun eşgüdüm içerisinde sürdürülmesini amaçlıyoruz. Toroslar Belediyesi Spor Kulübümüz bünyesinde bir çok başarılı sporcumuz bulunmakta. Spordaki yeteneklerini eğitimle bütünleştirerek eğitim hayatlarında da başarı elde etmeleri bizleri gurulandırıyor. Kadın Basketbol Takımı sporcularımızın elde ettiği bu başarıda spor ve eğitim arasındaki bağlantıdan kaynaklanıyor” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA