KIBRIS’TA MEYVE SEBZE YÜKLÜ TIRLAR LİMANDA MAHSUR KALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KIBRIS’TA MEYVE SEBZE YÜKLÜ TIRLAR LİMANDA MAHSUR KALDI


 

Mersin’de gelen sebze ve meyve yüklü tırlar, KKTC’de tarım dairesini çalışanlarının başlattığı grev nedeniyle Girne Turizm Limanı’nda mahsur kaldı.

Mersin Taşucu Limanı’ndan gelen sebze ve meyve bulunan tırlar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Tarım Bakanlığına bağlı tarım dairesini çalışanlarının hükümetin aldığı ek mesai kararına tepki olarak başlattığı grev, adaya gelen meyve sebze dolusu tırları da vurdu. Grev nedeniyle iki gündür Girne Turizm limanında mahsur kalan tır şoförleri, çektikleri video ile seslerini duyurmaya çalışıyor. 

KKTC 'ye getirilen sebze meyvelere uygulanan ilaç analizi konusuna da tepki veren şoförler, alınan grev kararı ile bir kat daha mağdur olduklarını belirtti. 
Sosyal medyada sesini duyurmaya çalışan tr şoförlerinden Adnan, Kıbrıs'a sebze meyve getirdiklerini ve iki gündür limanda kötü koşullarda bekletildiklerini ifade ederek, tuvaletlere bile bırakılmadıklarını belirtti. 
Bir başka tır şoförü İbrahim ise, iki gündür Girne Turizm limanında beklediklerini söyleyerek, araçlarındaki sebze meyve soğutucularının yakıtlarının bittiğini getirilen meyve ve sebzelerin bozulmak üzere olduğunu ifade etti. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA