DESTEK OLMADAN BAŞARI OLMAZ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DESTEK OLMADAN BAŞARI OLMAZ


 

Mut İdman Yurdu taraftarları, Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde ilk maçta elenen takımlarının yalnız bırakılmasına tepki gösterdi.

ALİ ŞANLI

Mut İdman Yurdu taraftarı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile takıma sahip çıkılması için çağrı yaptı. “Yarından tezi yok Mut halkı birlik olup takımına sahip çıkmalı” mesajı paylaşan taraftar, “Artık yeter” başlığı ile şu açıklamayı yaptı; “4-5 yıl süre içerisinde kısıtlı bütçeler ile birçok şampiyonluklar yaşayan ve birçok başarılara imzalar atan Türkiye’nin en fazla paranın döndüğü sofralık kaysının ilk çıktığı ve bu yıl güzel paralara satılan piyasa değeri çok güzel olan ve zeytin, zeytin yağının üretildiği dünyaya ithal edilen bir ilçe olmasına rağmen ilçesinin takımına sahip çıkmayanlara yazıklar olsun.
Tarihinde ilk defe Türkiye kupasına bu yıl katılma başarısı yakalayan kulübümüz 4,5 Milyon liralık bütçeye sahip bir il takımı olan Aksaray spor ile Kısıtlı bütçeler ile sponsoru bile olmayan Mut İdmanyurdu Belediye spor kulübümüz arasında bugün oynanan Türkiye kupası maçının ilk yarısında 1-0 önde kapatmamıza rağmen ikinci yarı şansız yenilen goller sonucunda takımımız il takımı olan Aksaray’a deplasmanda 2-1 mağlup olmasının ve Türkiye kupasına veda etmesinin üzüntüsünü yaşamaktayız.
İnşallah Mut halkı artık bundan sonra zeytini ile ünlü olan Manisa’nın ilçesi Süper Lig’de takımı olan Akhisar gibi yediden yetmişine birlik olup takımına sahip çıkar hedefimiz olan üçüncü lige el birliği ile çıkma başarısını yakalarız. Yada sahip çıkılmaz başarısız bir takım olarak geriye 4-5 yıl öncesine döneriz kısacası bu saatten sonra takdiri siz değerli halkımıza ve emektar taraftarımıza bırakıyoruz”. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA