HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR


 

Mersin İdman Yurdu’nda 8 Eylül’de başlayacak lig öncesi hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

ALİ ŞANLI

Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Mersin İdman Yurdu 8 Eylül’de başlayacak olan lig için çalışmalarını Macit Özcan tesislerinde sürdürüyor. Günde tek idman ile Lige hazırlanan Kırmızı Lacivertli takım idmana 5’e 2 top kapmaca ile başladı. Daha sonra dar alanda yapılan çift kalenin ardından şut idmanı ile idman tamamlandı. Mersin İdman Yurdu ilk maçını deplasmanda Yolspor ile oynayacak.

MAÇA HAZIR OLACAK
Antrenmanları yakından takip eden Başkan Halil Türer yaptığı açıklama ile rakiplerine gözdağı verdi. Başkan Türer, “Belki de ligin en genç takımıyız, çok zor şartlarda iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Amacımız ligde şampiyon olmak bunun içinde her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Forvet hattına aldığımız iki yabancı oyuncudan biri olan Yılmar Arıel Ararat son oynanan hazırlık maçında kolu kırılmıştı yoğun tedavi sonucunda Ligin ilk maçında yetişeceğini düşünüyorum. Taraftarımızın ligin ilk maçında bizi yalnız bırakmamasını istiyorum. Umarım maça gelerek bize destek olurlar” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA