MUSA EROĞLU SEVGİ PARKI PEHLİVANLARI AĞIRLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUSA EROĞLU SEVGİ PARKI PEHLİVANLARI AĞIRLADI


 

30 Ağustos Zafer Bayramı Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler dolu dolu geçiyor.

Üçüncü ayağı Mut’ta Musa Eroğlu Sevgi Parkı’nda gerçekleştirilen Karakucak Güreşleri izleyenleri heyecanlandırmaya devam ediyor. 

Salavatlarla ve dualarla başlayan müsabakalarda pehlivanlar yiğitliklerine yakışır şekilde güreşerek izleyenlere geleneksel ata sporumuzun güzelliğini doyasıya yaşattı. Dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele eden pehlivanların müsabakaları vatandaşlardan tam not aldı.
+90 kiloda yarışan ve Çorum’un pehlivanlarından Ömer Faruk Kalender rakibi Afyonlu rakibi Şakir Bozkurt’u yenerek Başpehlivan olurken, Şakir Bozkurt ikincilikle Mut’tan ayrıldı. Karakucak Güreşleri’nin üçüncü gününün üçüncüleri ise Çorumlu Ahmet Serbest ve Erzurumlu Kenan Gör oldu. Dereceye girenlerin ödüllendirildiği etkinlikte, güreşçiler ödüllerini MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın elinden aldı.
Geleneksel hala gelen güreş sonrası konserlerinde Mutlu vatandaşlarla ilk buluşan isim 2018 Pop Star yarışmasında gönülleri fetheden Batuhan Şaraplı oldu. Şarkılarının yanı sıra Milliyetçi kimliği ile de vatandaşların gönlüne taht kuran Mustafa Yıldızdoğan Mut konser etkinliğinin son konuğu oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA