DOSTLUK MAÇININ GALİBİ KARAKÖPRÜ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DOSTLUK MAÇININ GALİBİ KARAKÖPRÜ OLDU


 

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Tarsus’da Tarsus İdmanyurdu ile yapılan dostluk maçını Karaköprü Belediyespor takımı 2-0 yendi.

Yeni sezon hazırlıklarını Mersin'de sürdüren TFF 3. Lig ekibi Karbel Karaköprü Belediyespor burada, TFF 2. Lig ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu ile hazırlık maçı yaptı. Hazırlık maçını Batuhan Er ve Yeldar Yamaç’ın golleriyle 2-0 kazanarak yeni sezon için umut verdi. 

Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadında oynanan maça ideale yakın bir kadroyla çıkan Karbel Karaköprü Belediyespor etkili bir performans sahaya yansıtırken, ilk yarıda yeni transfer Batuhan Er ve Yeldar Yamaç’ın attığı gollerle devreye 2-0 önde girdi. İkinci yarıda her iki takım da gol pozisyonlarına girmesine rağmen, üretilen ataklardan gol sesi çıkmadı ve Karbel Karaköprü Belediyespor sahadan ilk yarıda attığı gollerle 2-0 kazandı. 
Maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Karbel Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı, sezon öncesi son hazırlık maçlarını oynadıklarını belirterek, “Güzel bir maç oldu, her iki takımı da mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. İnşallah önümüzdeki hafta 2018-2019 sezonunun ilk haftasında ligde oynayacağımız Batman Petrolspor maçında galip ayrılarak iyi bir başlangıç yaparız. Tarsus İdmanyurdu takımına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum, 2. Ligde başarılar diliyorum” diye konuştu. 
Karbel Karaköprü Belediyespor TFF 3. Lig 1. Grupta sezonun ilk maçında 2 Eylül Pazar günü deplasmanda Batman Petrolspor ile karşı karşıya gelecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA