Zara’dan muhteşem konser | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Zara’dan muhteşem konser


 

Türk Halk Müziğinin sevilen sesi Zara, Mersin de hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Zara, halk müziği ile arabesk tarzında şarkılar seslendirdi.

SERKAN TULTAK

Bayramın son günü Mersin’in Gülnar İlçesi Yanışlı koyunda yer alan Ulu Resort Otel de sahne alan Zara, hayranlarıyla birlikte seslendirdiği şarkılarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar keyifli bir konsere imza attı. Arabeskin bir numaralı sanatçısı merhum Müslüm Gürses’i de unutmayarak yad eden Zara, programında Müslüm Gürses gibi unutulmaz isimlerin şarkılarına da yer verdi. 
Konserin sonlarına doğru Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ulu, Sanatçı Zara’ya çiçek takdim ederken, otelin misafir profilinin büyük çoğunlukta yerli turistlerden oluştuğunu, bununda mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, “Misafirlerimiz bize hep Zara’yı sordular. Sizi, otel misafirlerimizle buluşturduğumuz için mutluyuz.” dedi. 
Konser, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizin anısına Onuncu Yıl Marşı ile son buldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA