MHP’den birlik beraberlik çağrısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP’den birlik beraberlik çağrısı


 

GİZEM EKİCİ

MHP Mersin İl Teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleşen bayramlaşma programına; MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna,  MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Altıntaş, Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir, ilçe teşkilat başkanları, ilçe kadın kolları başkanları, meclis üyeleri, oda ve dernek temsilcileri ve partililer katıldı.

“HEP BİRLİKTE GÖNDERE ÇEKTİĞİMİZ BAYRAĞI AYNI YERDE TUTMAK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ”

Başkan Kocamaz bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında partili, partisiz herkesin Kurban Bayramını kutladıktan sonra, “Dini ve milli bayramların hepimiz, camiamız, davamız, Mersinimiz, ülkemiz ve tüm insanlık alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bizim töremizde, inancımızda hem milli bayramlarımız hem de dini bayramlarımız çok önemli günler. Milli bayramlarda geçmişi, zaferleri, yaşanan acıları, sevinçleri hatırlıyoruz. Milli bayramlarla özellikle de bizden sonraki nesillere bugünlere nasıl geldiğimizi en kestirme yoldan anlatmak istiyoruz. Dini bayramlarımız da bizi bir araya getiren, gönülleri coşturan, aynı duyguları paylaştıran çok özel günler. Aslında bu özel günleri bir iman tazeleme günleri olarak anabiliriz. Üzerimize oynanan oyunları bozmak için her zamankinden çok daha fazla ve gayretle bu bayramları fırsata çevirme mecburiyetimiz var. Sizlerle yıllardır bu yolları birlikte aşındırıyoruz. Aynı gaye etrafında birleşip, mücadele veriyoruz. Cenab-ı Allah ömür verdiği sürece bu mücadeleyi hep birlikte yürüteceğiz. Hep birlikte göndere çektiğimiz bayrağı aynı yerde tutmak için herkesi göreve davet ediyorum” dedi.

“KURBAN BAYRAMI; BİRLİĞİN, BERABERLİĞİN, KARDEŞLİĞİN, YARDIMLAŞMANIN NİŞANESİDİR”

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ise, Kurban’ın teslimiyet ve adanmışlık olduğunu belirterek, “Bizi burada buluşturan Allah’a şükürler olsun. Kurban Bayramı; birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, yardımlaşmanın nişanesidir. Nefsi bir kenara bırakıp, Allah’a adanmanın, bu yolda Hakk’a kurban olmanın adıdır.  Biz çalışmak ve mücadele etmek zorundayız. Ama tüm bunları yaparken önce Allah’ın rızasını kazanmak, sonra da bu millete, bu vatana ve bu şehitlere layık birer evlat olmak için ve bu ülkenin geleceği için mücadele edeceğiz. Hepinizin Kurban Bayramı mübarek olsun. Allah varlığımızı, birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin” şeklinde konuştu.

Programda MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve diğer protokol üyeleri de söz alarak tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutladı. Konuşmaların ardından partililer, hep birlikte bayramlaşma merasimi gerçekleştirerek, sohbet ettiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA