Fındıkpınarı’nda futbol heyecanı sona erdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Fındıkpınarı’nda futbol heyecanı sona erdi


 

Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 3’üncü defa, 30 Ağustos Zafer Kupası kapsamında düzenlenen ‘Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’ sona erdi. Şampiyon takım Kuyuluk oldu

ALİ ŞANLI

Şehit Uzman Çavuş İsmail Hakkı Doğan anısına 30 Ağustos Zafer Kupası kapsamında düzenlenen Fındıkpınarı Futbol Turnuvası sona erdi ve Kuyuluk takımı şampiyonluk kupasını elde etti.

9 Haziran - 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen Fındıkpınarı Futbol Turnuvası, Fındıkpınarı Futbol Sahası'nda oynandı. Turnuvada, 27 köy takımı, her cumartesi ve pazar günleri 2'şer grup halinde oynayarak, şampiyon olabilmek için mücadele etti. 2001 yılından beri geleneksel olarak yapılan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl üçüncü kez gerçekleştirdiği Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’na, yöre halkı da yoğun ilgi gösterdi.

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş İsmail Hakkı Doğan anısına gerçekleştirilen Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nın final müsabakasında Kuyuluk takımı şampiyon oldu.

Final maçı sonrası düzenlenen ödül töreni ile ödüller sahiplerini buldu. Şampiyon olan Kuyuluk takımına 2 tam altın, ikinci olan Uzunkaş takımına 1 tam 1 yarım altın ve üçüncü olan Zeybekler takımına da 1 tam altın hediye edildi.

Turnuvanın gol kralı Emirler Köyü takımından İlker Kasaplı olurken, turnuvanın en başarılı kalecisi Uzunkaş köy takımından Mustafa Açar oldu. Turnuvanın en başarılı takım kaptanı Tepeköy takımından Özden Kurt ve turnuvanın en centilmen takımı da Kavaklıpınar seçildi.

Final müsabakasının ardından, 30 Ağustos Zafer Kupası Finalinde Yılmaz Taşoğlu ile Mersinli İsmail konser verdi. Ayrıca Kırgızistan’dan Mersin’e gelen ses sanatçıları da sevilen şarkılarını turnuvayı izlemeye gelen taraftarlar için söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA