CEZA YERİNE ŞEKER VE KOLONYA İKRAM ETTİLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CEZA YERİNE ŞEKER VE KOLONYA İKRAM ETTİLER


 

Mut-Silifke güzergahlarında polis ekipleri, sürücülere kolonya ve şeker ikram ederek uyarılarda bulundu.

Kurban Bayramı’nda oluşabilecek trafik kazalarının önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen ‘Kırmızı düdük’ uygulamasıyla Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Mut-Silifke yolu üzerinde uygulama başlattı. Polis ekipleri, Kurban Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğun olduğu karayollarında sürücüleri durdurarak evrak kontrolü yapmak yerine kolonya ve şeker ikramında bulundu. Kurban Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğunlaştığı Mut-Silifke güzergahlarında polis ekipleri, sürücülere kolonya ve şeker ikram etti. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri güvenli seyahat koşullarını oluşturmak ve bayram yoğunluğuyla artan trafik kazası riskini azaltmak amacıyla denetimlerini sürdürdü.

Silifke’nin Değirmendere Mahallesi'nde denetim yapan trafik ekipleri, bölgeye gelen ziyaretçileri durdurarak kolonya ve şeker ikram etti. Ekipler, sürücülere verdikleri broşürlerle de dikkatli olunması gereken güzergahlar, hız kuralları ve emniyet kemeri takılması konusunda bilgi verdi. 17-26 Ağustos tarihleri arasında yorgun sürücülerin dinlendirilmesi emniyet kemeri takma oranının yükseltilmesi trafik kurallarına uymada farkındalığın arttırılması ve trafik kazalarının azaltılması amacı ile uygulama yapan ekipler sürücülere kolonya ve şeker ikramında bulundu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA