“PAYLAŞALIM DAYANIŞALIM” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“PAYLAŞALIM DAYANIŞALIM”


 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında paylaşma-dayanışma çağrısı yaptı. Mersin Valisi Ali İhsan Su, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında paylaşma-dayanışma çağrısı yaptı.

Vali Su, mesajında; “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının en üst düzeyde idrak edildiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en içten haliyle yaşandığı ve yaşatıldığı, millet olarak güçlü bağlarla sahip olduğumuz birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da pekişmesine zemin oluşturan Kurban Bayramına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu sebeple millet olarak kutsal vatanımızda binlerce yıldır hâkim kıldığımız sevgi ve barış iklimi ekseninde, bayramın birleştirici ve bütünleştirici yönünü güçlü bir şekilde hissetmek ve bu duygular içerisinde bir bayram geçirmek için gayret göstermeliyiz.
Bu çerçevede bayram süresince şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile buluşmaya, aile efradımızla bir araya gelmeye, yakınlarımızı ve komşularımızı ziyaret etmeye, büyüklerimizin hayır duasını almaya, küçüklerimizin heyecanına ortak olmaya, yardıma muhtaç olanlarla imkanlarımızı paylaşmaya ve böylelikle bayramın manevi havasını mümkün olduğunca hep birlikte teneffüs etmeye çalışmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle; Mersinli hemşehrilerimin, Milletimizin ve İslam Âleminin Kurban Bayramını en içten duygularımla tebrik ediyor, bu mübarek bayramın tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA