CHP: “MERSİN’İ KAZANACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP: “MERSİN’İ KAZANACAĞIZ”


 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu CHP’li belediye başkanlarıyla buluştuğu toplantıda 2019 seçimlerinde İstanbul, Adana, Ankara, Bursa, Mersin, Balıkesir ve Antalya gibi illeri kazanacaklarını söyledi.

Haber Merkezi 

Medya kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay sürecinin bittiğini, yerel seçimlere hazırlandıklarını açıkladı. 
Medya  kuruluşlarının temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya gelen Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce taraftarlarının kurultay toplama arayışları, İnce’nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde başarılı olup olmadığı, Mart’taki yerel seçimde başta İstanbul olmak üzere büyükşehirleri hangi stratejiyle kazanmak istediklerine ilişkin kapsamlı değerlendirmeler yaptı.

“7 BÜYÜKŞEHİRİ KAZANACAĞIZ”
Kemal Kılıçdaroğlu gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında ayrıca yere seçim sonuçlarına dair görüşlerini paylaştı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak sıkı bir çalışma içinde oldukları vurgusunda bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 7 büyükşehir belediyesinde zaferle ayrılacaklarını söyledi.
Bu konuda yapmış olduğu açıklamasında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Balıkesir, Adana, Mersin Büyükşehir ile, Uşak Belediyesini kesin olarak kazanacaklarını savunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ''Parti Meclisinde seçim sonuçlarının çok kapsamlı bir teknik ve siyasi analizini yapacağız. Nerede eksik var, nereye oy kaydı. İYİ Parti'ye HDP'ye ne gitti. Ona göre yol haritası çizeceğiz. Bazı il ve ilçelerde Belediye Başkan adaylarımızı şimdiden belirledik ve çalışmaya başladılar. Bunlar şu anda CHP'nin elinde olmayan yerler” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA